Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere mal...
Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen:&...
De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe...
Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji dé foodtre...
Chef Kelvin Lin heeft zijn Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden op 6 juli 2019 heropend als food & wine bar. Onder de nieuwe...
Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual conc...
In juli dit jaar opende Zheng van chef Han Ji haar deuren in Den Haag: een vernieuwende culinaire beleving waar de vier belangrijkste Chinese keukens,...
Eten, service, sfeer en gastvrijheid. Op deze vier punten werden de restaurants beoordeeld die deelnamen aan de 13e editie van de HEERLIJK10Daagse. Re...
Het Haagse fine-diningrestaurant HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zhēng. In het nieuwe...
Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert deze maand een nieuw menu dat helemaal draait om kleur. Het vijfgangenmenu is een culinaire r...
Drie dagen lang stond Rotterdam in het internationale culinaire centrum van de Chinese gastronomie. Uit de hele wereld kwamen ruim 240 Chinese to...
De restaurants van UMAMI by Han worden vernieuwd. Zowel de keuken als het interieur krijgen veel meer modern-Aziatische invloeden en de kaart draait...
Michelin-restaurant HanTing Cuisine presenteert vandaag een innovatief theemenu. Bij elke gang wordt een andere thee geschonken, die, in combinatie m...
Sterrenchef Xiao Han Ji, chef van HanTing Cuisine uit Den Haag, laat tijdens de aankomende Folie Culinaire zien hoe hij decennia-oude kennis van de C...
De Chinese Michelinchef Han Ji lanceert deze maand een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. Pittig eten is één van de foodtrends van 2016. Scherp gek...
De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwal...
Han Ji, van het door Michelin bekroonde restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, neemt vanaf vandaag restaurant Red Chilli over, in het Noord-Hollandse...
Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote...
Op 2 september komen studenten van vijf hotelscholen in Europa samen bij NH Grand Hotel Krasnapolsky voor de Battle of the Hotel Schools 2013. Tijdens...
Ook Eindhoven kan binnenkort genieten van de moderne Aziatische keuken van chef-kok Han Ji. Begin mei opent de zevende vestiging van zijn restaurantco...
De zesde vestiging van het Aziatische restaurant Umami in Amsterdam opent vandaag haar deuren. Chef-kok Han Ji ontwikkelde acht jaar geleden een kookf...
In de nieuwe Michelingids voor 2013 hebben vier restaurants hun eerste ster gekregen. Het zijn Blok's in Amersfoort, Bord d'Eau in Amsterdam, Kaagjesl...
Restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert een vijfgangen 'Medical Food Menu'. Ieder gerecht heeft telkens een heilzame werking op één vitaal o...
Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs dÂEurope vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verhe...
Samen met tafelgenoten genieten van smakelijke Aziatische gerechten, in een hippe omgeving. Dat is in het kort de beschrijving van Umami, het Aziatisc...