Rotterdam is een nieuwe burger hotspot rijker. Chef-kok Diego Buik, bekend van Diego’s Burgers en De Duurste Burger Ter Wereld, heeft zijn nieuw...
Op 30 september en 1 oktober 2024 beoordeelden 707 kaasprofessionals uit de kaasindustrie, -handel, speciaalzaken en kennisinstituten een speciaal voo...
Op woensdag 13 maart verwelkomen Henrique Sá Pessoa & het Arca-team chef-kok David Jesus, een van Portugals jongste gedecoreerde chef-koks...
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...
De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...
Op 23 mei was Restaurant Bentinck in Amerongen het culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs ‘Pers- &...
ARCA Amsterdam kondigt aan dat op dinsdag 30 mei de Braziliaans-Portugese chef-kok Kiko Martins naar Amsterdam komt voor de vierde editie van ARCA Beh...
Op 9 februari zullen chef-kok Henrique Sá Pessoa en Executive Chef Schilo van Coevorden van Taiko Amsterdam, naast elkaar staan achte...
Op zondag 11 september start de eerste editie van ARCA Behind The Pass. In deze series van chef samenwerkingen staan voor slechts één av...
Dit najaar brengt Henrique Sá Pessoa, de met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok, zijn visie naar Amsterdam. Hij is verantwoordel...
Bij schoonmaakwerkzaamheden van de waterput bij Kasteel Maurick in Vught zijn 18 Romeinse munten gevonden. De munten zijn door de Rijksdienst voor het...
Rotterdam is een nieuwe hotspot rijker. THE GOAT heeft haar deuren geopend: een nieuw junkfood concept waar je terecht kunt voor fried chicken, loaded...
Met plezier onthult MICHELIN de 2020-selectie voor Frankrijk, die 63 nieuwe sterren bevat. De MICHELIN Gids Frankijk 2020 telt in totaal 628 sterrenre...
Ook online zijn er omgangsvormen die je in acht dient te nemen. Je wilt natuurlijk niet alleen fysiek, maar ook via e-mail en social media een goede i...
De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop...
In het bruisende Zeeheldenkwartier in Den Haag is vorige week een geweldige breakfast-hotspot geopend. Britt, de jonge eigenaresse van de zaak, heeft...
Vastgoedeigenaar Marcan verlengt de huurcontracten van verschillende horecaondernemers in Rotterdam niet. Café-eigenaren aan de Nieuwemarkt Ron...
De opmars van Foodhallen in Nederland, met name de grote steden, zet zich onverminderd voort. In steeds meer steden is wel een soort van foo...
De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het West...
Ook van Hemelvaart tot Pinksteren is Den Haag weer een waar food- & shoppingparadijs. Zo kun je heerlijk eten op de Haagse Markt, bij Rrrollend De...
Heineken verhoogt de inkoopprijs van een fust bier vanaf januari eenzijdig met 3,7 procent. Een traditioneel staaltje machtsvertoon van de groots...
Een man en vrouw hebben zaterdag uitgebreid Helmondse restaurant De Steenovengedinerd zonder te betalen. Het duo liep na de maaltijd he...
De Amerikaanse chef-kok Grant Achatz, door Michelin bekroond met drie sterren voor zijn restaurant Alinea in Chicago, opent begin volgend jaar een t...
Hodi presenteert de "bespaarcalculator.":http://www.hodi-international.nl/besparing/ Dat is een handige 'tool', waarmee je snel berekent wat je bespar...
Grand Café Milarca in het voormalig stationsgebouw Santpoort-Zuid is dicht. Eigenaresse Milarca Wederfoort betaalde naar verluidt sinds januari geen...
Afgelopen najaar is gestart met de bouw van ÂIchi-e Ichi-go aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. In het gebouw komt een Japans sushirestau...
Restaurant Marcant in Renkum past de komende weken haar menukaart aan. Na het zeer succesvolle culinaire uitstapje naar Spanje, gaat de eetgelegenheid...