Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...
Spetters (1 ster) in Breskens gaat restylen. Het Zeeuwse sterrestaurant van eigenaar Laurent Smallegange grijpt dit jaar meerdere momenten aan om onde...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Op maandag 23 maart 2020 organiseren de Zeeuwse toprestaurants van restaurantzeeland.nl een nieuw evenement in Terneuzen. Bij deze Zeeuws-Vlaamse edit...
Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het...
De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke...
De wedstrijd voor (sous)chefs Slag op de Schelde die op 18 juni op de Oosterschelde wordt gehouden, blinkt uit door een ijzersterk deelnemersveld. Aan...
De kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018 is geopend voor inschrijving. De wedstrijd vindt plaats op 18 juni 2018 en staat open voor professionele chef...
Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeune Restaurateur. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant...
Er zijn zes Nederlandse chefs genomineerd voor een JRE-Award. Eerder werd al bekend gemaakt dat Willem Schaafsma van Eindeloos, Marko Karelse van Vill...
Restaurant Spetters in Breskens van chefkok Laurent Smallegange is genomineerd voor een JRE Heritage Awards. Dat heeft de JRE bekend gemaakt. Spetters...
Ruimtelijk, licht en hoofdzakelijk ronde tafels. Dat zijn de voornaamste resultaten van een verbouwing van ruim een maand bij Spetters in Breskens. He...
Een amuse en een driegangenmenu, bereid met ingrediënten uit een ‘blackbox’ met te verwerken producten van hoofdsponsor HANOS. Die ta...
Nederlandse toprestaurants gaan tijdens de "Horecava":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=horecava&x=zoeken de strijd weer aan voor het veroveren van d...
Op zondag 5 juli wordt in de vakantieregio Paznaun-Ischgl (Tirol) het startschot gegeven voor de ÂKulinarischer JakobswegÂ. Vier bekroonde internat...
De Jeunes Restaurateurs dÂEurope Nederland (JRE) heeft vijf nieuwe leden aangesloten. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse CuliFair, waar tevens het tw...