Op dinsdag 24 september streden vier teams uit Nederland en België tijdens Gastvrij Rotterdam om de winst van de prestigieuze Green Chefs Hat. De...
Op zoek naar More Horeca Success? Bezoek op 7, 8 & 9 oktober BBB Maastricht en laat je door meer dan 350 standhouders inspireren of kom netwerken...
De Belg Robbe Dupon uit Brugge, België, is 9 mei wereldkampioen geworden in de Tio Pepe Challenge. Deelnemers van deze wedstrijd streden in de ba...
Michelin heeft vandaag de nieuwe selectie Michelinsterren, Groene Sterren en Bib Gourmand restaurants voorgesteld voor België en Luxemburg. In he...
Stichting Wijninstituut Nederland heeft elf wijngaardeniers uit Nederland en België een ereprijs toegekend. De ereprijs voor Beste wijngaardenier...
Het is bijna zover. Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de tweede editie van het Internationale G...
In het proces van de gerechtelijke reorganisatie van Makro Cash & Carry Belgium NV heeft de rechtbank in Antwerpen vandaag de gerechtsmandatarisse...
Het Nederlandse bedrijf Sligro heeft een bod uitgebracht op elf Metro-winkels in België van Makro Cash & Carry Belgium. Hoeveel geld er is ge...
Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
Michelin heeft vandaag de selectie 2022 van de MICHELIN Gids België en Luxemburg bekendgemaakt in het Koninklijk Theater in Bergen. Met een totaa...
Voor een digitaal publiek van duizenden restaurateurs, journalisten en partners stelden Marc Declerck en presentatrice Virginie Claes de negentiende e...
Het Betuws Wijndomein in Erichem (Gelderland) heeft de enige gouden medaille voor rode wijn behaald die dit jaar is uitgereikt bij de Wijnkeuring van...
In België heeft de horeca al meer duidelijkheid gekregen, alhoewel de boodschap somber is: de horeca zal hoe dan ook niet in de loop van maart he...
Michelin stelt met veel overtuiging de selectie van de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2021 voor. En met groot nieuws: ondanks het bijzonder mo...
Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij,...
ABN AMRO publiceerde zojuist 'Ondernemen in tijden van Corona’, sector Leisure. Hierin wordt een beeld geschetst van de economische impact o...
Michelin stelt met veel genoegen de selectie van de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2020 voor. De jeugdige schwung van talentvolle chefs zorgt...
De MICHELIN gids België en Luxemburg 2019 bevestigt de culinaire weelde van beide landen. Maar liefst 139 restaurants worden onderscheiden met &e...
Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de MICHELIN gids Nederland bekend, waarin 704 restaurants en 261 hotels worden ondersc...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Bib Gourmand Benelux bekend. De gids verzamelt restaurants die bij de inspecteurs van de MI...
Marina de Massiac volgde een koksopleiding bij Le Cordon Bleu Culinary Arts School in Parijs en bij het Ducasse Institute. Momenteel is ze werkzaam al...
Van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli 2017 organiseren Café Zeezicht en Café SAMSAM in Breda het zesde WIT + WEIZEN WEEKEND (WWW). Dit jaar in...
Burger King gaat zijn eerste restaurant in België openen. Wereldwijd is het een enorm bekend en gevestigd bedrijf, maar de Belgen konden tot op...
Maar liefst 20 chefs doen mee aan de Europese finale van de Bocuse d'Or. Deze wedstrijd wordt op 10 en 11 mei gehouden in het Hongaarse Boedapest. De...
We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...
Michelin maakt vandaag haar nieuwe selectie van de Bib Gourmand 2016 bekend. Deze gids selecteert restaurants in Belgie?, Luxemburg en Nederland die...
Ongeveer 25% van de Belgische horeca negeert het rookverbod, dat in 2011 bij onze zuiderburen is ingevoerd. De Federale Dienst voor de Volksgezondhei...
Van Hessen is binnen haar sector waarschijnlijk het oudste bedrijf in Nederland: het bedrijf kende zijn oprichting in 1919. Al die tijd is Van Hessen...
Speciaalzaken en de foodservice outlets hebben vorig jaar te kampen gehad met flinke omzetdalingen. In beide kanalen samen is ruim een miljard euro aa...
"Radar geeft een eenzijdig beeld over het kweken van foie gras. Mijn reactie is volledig uit zijn verband getrokken." Oprichter van ganzenlever-levera...