Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
In Nederland is eigenlijk nooit sprake geweest van een lunchcultuur. Gemiddeld nemen wij een half uurtje pauze voor een boterham met een glas melk. Ee...
Zondag 6 oktober 14.00 – 16.30 uur Tijdens de exclusieve Folie Culinaire Preview Day zullen de Partners van Euro-Toques je inspireren met produ...
Het sterrenrestaurant van chef Servais en gastvrouw Stephanie Tielman verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wa...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, is horeca-echtpaar Servais en Stephanie Tielman in een rollercoaster tere...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, kwam het horeca-echtpaar in een rollercoaster terecht vanwege coronalockd...
Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterre...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Maastricht is per 10 maart 2022 een bijzondere patisseriezaak en ijssalon rijker. Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You opende er met...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft tijdens de watersnood van 15, 16 en 17 juli 2021 forse waterschade opgelopen. Onderzoek en herstel van...
Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland en...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft recent de laatste hand gelegd aan een nieuw interieur. Het sterrenrestaurant van chef Servais Tielman...
Het borrelde al een poosje bij sterrenkok Servais Tielman en nu is het een feit: een tweede zaak in Maastricht. Medio juli opent Flavourz by Servais o...
Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Serva...
Alle drink- en eetgelegenheden in Nederland zijn vanwege de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Doo...
In een brief aan gasten en relaties laat het team van Beluga Loves You weten dat ook het Maastrichtse sterrenrestaurant gaat bezorgen: "Wat zi...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Michelin Gids Nederland bekend. De acht restaurants die een ster krijgen, bewijzen nogmaals...
Gisteren was het zover: de uitreiking van de Michelin Gids 2020. De redactie van De RestaurantKrant hield via deze pagina een liveblog bij vanuit...
Het Zeeuwse Inter Scaldes van chef-kok Jannis Brevet is door de Lekker500 wederom uitgekozen tot beste restaurant van Nederland. De Librije...
De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdrac...
Chefkok Hans van Wolde van restaurant Beluga Loves You maakt zich niet druk om de daling van zijn restaurant in de Lekker 500. Tegen De Limburger ...
Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naa...
Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle s...
Dit is de top 10 van de Lekker Top 100 2017. De Librije is niet langer de nummer één; Inter Scaldes heeft het stokje overgenomen. De hoo...
In samenwerking met chef-kok Hans van Wolde presenteert "Foodgénique":http://www.foodgenique.nl/ van foodfotograaf Marco Paone een collectie sfeervol...
In de nieuwe Michelingids heeft Grand Restaurant Karel V uit Utrecht zijn ster in moeten leveren. Frouckje State uit Ryptsjerk en Sonoy uit Emmeloord...
Toprestaurants die hun concept aanpassen, het is de trend van dit moment. Naast recentelijk "Ron Blaauw":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ron-bl...
Is het de laatste mode? Is het een rage? Het is in ieder geval wel opmerkelijk dat sterren-restaurants Beluga en De Librije deze week beiden melden da...