Dinsdag 30 april gingen drie groene Michelin Sterrenchefs de samenwerking aan bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Samen verzorgden zij een ‘six...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Vanaf 1 september strijkt het Ron Gastrobarconcept van sterrenchef Ron Blaauw neer in Bloemendaal. Precies tien jaar geleden werd dit concept voor het...
Op zijn 25ste nam Willem Schaafsma het luxe Restaurant Eindeloos over, dat hij kende uit zijn stagetijd. Opgeleid in Randstedelijke sterrenzaken was z...
Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee. Met haar familiaire benadering, de dunne ‘Roman style’...
Na maanden zonder terrassen verheugen Nederlanders in het hele land zich dit jaar extra op de zomer en op alle terrasjes die Nederland rijk is. Maar w...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendi...
Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op...
Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de li...
Afgelopen zomer heeft Bistro & Grill Later aan Zee een fantastisch zonovergoten seizoen gedraaid. De gerestylde beachclub in Bloemendaal aan Zee w...
Met de zomer voor de deur deed besparingsplatform Actiecode.nl een onderzoek naar de strandtenten (strandpaviljoens) in Nederland. Prijzen voor onder...
Vanaf vandaag is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel, direct op de zeereep aan de noordelijke kust van Zandvoort, open...
Op deze zonovergoten dag is Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant op Circuit Zandvoort, officieel geopend. Uniek in de geschiedenis...
Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze gaat per 23 juli sluiten. De nieuwe eigenaar van het pand zal er een eigen restaurant beginnen. Het restaurant...
Het Bloemendaalse restaurant Chapeau!, dat sinds 2011 twee Michelinsterren mag voeren, sluit op 1 augustus van dit jaar. Het besluit is weloverwogen...
Het was deze editie van de HEERLIJK10Daagse weer smikkelen geblazen. Van 22 tot en met 31 mei konden liefhebbers van de culinaire klasse voordeliger...
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...
In de horeca is het verstandig om een doelgroep te kiezen. De doelgroep 'jonge gezinnen' is er daar een van. Als de kinderen kunnen spelen, hebben de...
Een heftige brand verwoeste in de nacht van 24 juni 2013 nagenoeg het hele interieur van restaurant De Rusthoek en het bovengelegen Hotel Bloemendaal....
Richard van Oostenbrugge van restaurant BordÂEau is tijdens de GaultMillau 2014 Awards verkozen tot Chef van het jaar. De award voor Belofte van het...
De voornaamste GaultMillau Awards 2013, Chef van het Jaar en Belofte van het Jaar, gingen respectievelijk naar Paul van de Bunt (De Leuf, Ubachsberg)...
In Nederland blijft het zoals het is. Oud Sluis en De Librije zijn en blijven komend jaar de enige twee restaurants met drie sterren van het land. Dat...
Michelin presenteerde maandag 28 november de nieuwe rode gids voor Nederland 2012. Daarin blijft de absolute top de top en zijn er drie restaurants di...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Sinds augustus draait Restaurant Fris in Haarlem, in tegenstelling tot het branchegemiddelde, op een positieve ‘flow’. Restaurateur Lex Ga...
Twee weken voor de bekendmaking van de Michelin gids 2011 lanceert het bandenmerk de Bib Gourmand gids 2011. Hierin komen 20 nieuwe 'Bib-adressen' in...
Het gaat goed met de horecabedrijven in de strandpaviljoen-sector. De afgelopen tien jaar nam het aantal strandbedrijven toe met 7% tot 365 in 2008. D...