Dinsdagavond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de twaalfde keer twee bijzondere restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in F...
Petit Caron is verhuisd. Het geliefde restaurant van de familie Caron, begonnen op het Gerard Douplein, heeft een nieuw thuis gevonden op de Frans Hal...
Donderdag 12 oktober 2023 maakte de organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officie...
Maandag 18 september vindt de Nederlandse finale van Bocuse d'Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Zeven chefs nemen plaats aan de vak...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de tiende keer twee bijzondere...
Op maandagavond 4 juli 2022 krijgt de winnaar van de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant 2022 ook als eerste Nederlandse restaurant de eretit...
Internationaal gerenommeerd driesterrenchef Alain Passard (Arpège Restaurant) en chef Bas van Kranen (Restaurant Bord’Eau) slaan de hande...
De Gouden Reael is al jaren een begrip, maar voor veel Amsterdammers nog een echte 'hidden gem'. Het restaurant is gevestigd in een prachtig z...
Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du C...
Speciaal voor Camp Moonrise realiseren chef kok Joris Bijdendijk (RIJKS) en Guus Thijssen (Guustronomie) pop-up restaurant The Gre...
Vorige week maandag riep de vakjury van ‘Leven in Frankrijk’ Bistrot Neuf uit tot ‘het fijnste Franse restaurant van Nederland&rsquo...
Voor het zevende jaar op rij reiken de tijdschriften Italië Magazine en Leven in Frankrijk awards uit voor restaurants met een authentiek Italiaa...
Wie altijd al eens aan heeft willen schuiven bij MasterChef Bart van Berkel, kan vanaf deze zomer zijn hart ophalen in de binnenstad van Haarlem. De w...
Maandag zijn in de tuin van het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de zesde keer twee bij...
Alain Caron, bekend van onder andere het programma Masterchef, gaat een eigen café-restaurant beginnen in Amsterdam. De TV-...
Onder grote belangstelling werd vandaag het hangcultuur-mosselseizoen geopend bij de hangcultuurpercelen langs de Grevelingendam in Bruinisse. De Ze...
Taste of Amsterdam wordt van 2 tot en met 5 juni voor de achtste keer gehouden in het Amstelpark. Tijdens het restaurantfestival genieten gasten vie...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de vijfde keer twee bijzonde...
Voor het vijfde jaar op rij organiseert tijdschrift Leven in Frankrijk de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. De tien genomi...
Voor het vijfde jaar op rij organiseert tijdschrift Leven in Frankrijk de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Dit initiatief...
Wayne Kropman (22) uit Den Bosch is de Young Chef of the Year 2014. Hij won de door Euro- Toques uitgeschreven wedstrijd tijdens de Gastronomie Beur...
Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport heeft topchef Tom Boere aangetrokken als chef de cuisine. De afgelopen maanden is het inpandige restaurant Otium...
Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de vierde keer twee bijzondere restaurantawards uitgereikt. De prijs voor Het Fijnste Franse R...
Op de beurs Gastvrij Rotterdam vond op dinsdag 23 september de halve finale van de Euro-Toques Young Chef Award plaats. Zes halve finalisten streden...
Leven in Frankrijk presenteert voor de vierde keer de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Na het succes van de vorige drie jaa...
Vanaf vandaag kunnen chefs en inkopers alles over rundvlees vinden op "www.welovebeef.nl.":http://www.welovebeef.nl/ De nieuwe website is gelanceerd i...
In een tot Âpop-up restaurant omgetoverde Amsterdamse koeienstal is het nieuwste kookboek van de chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge ge...
De titel Variatiechef van het Jaar 2013 is door Jonnie Boer uitgereikt aan chef-kok Takis Panagakis van Restaurant Mazie in Den Haag. Het Haagse resta...
Voor de derde keer zijn de awards voor het Fijnste Franse Restaurant van Nederland en het Italië Magazine Restaurant van het jaar uitgereikt. De Fran...
De zoektocht naar de meest authentieke Franse en Italiaanse restaurants in Nederland is weer gestart. Voor het derde jaar op rij organiseren de magazi...
Rotterdams sterrenrestaurant Ivy heet voortaan FG Restaurant. François Geurds moest op last van de Haagse rechtbank zijn naam Ivy binnen twee maande...
Louis Tonkes heeft de prijs gewonnen voor het Lekkerste Kindermenu 2013. Het was de eerste keer dat deze wedstrijd werd georganiseerd op de Horecava....
Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zijn brand ambassadors geworden van Engels rundvlees. In in de keuken van BordÂEau van Hotel De L'Europe li...
Op 4 december is het Europees kampioenschap Chinese keuken bij Wok de Mallejan in Maarssen gehouden. Vanuit heel Europa kwamen Chinese topchefs om med...
De prijs voor het Fijnste Franse Restaurant van Nederland gaat dit jaar naar Boas in Deventer. De Franse ambassadeur in Nederland Pierre Ménat, reikt...
De genomineerden voor de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant en Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2012 zijn bekend. Het is voor de t...
Op zondag 24 juni geeft de Fransman Alain Passard, een van Âs werelds meest inspirerende groentechefs met drie Michelinsterren achter zijn naam, een...
Zwolle is twee dagen lang het gastronomisch epicentrum geweest tijdens de eerste editie van "Chefs®Evolution.":http://www.chefsrevolution.com/ In The...
Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs co...