SVH Meesterkok Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van caterin...
Tijdens een controle door de Nederlanse Arbeidsinspectie bij drie Indiase restaurants in Amsterdam, Den Haag en Almere zijn minimaal vijf medewerkers...
Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossing...
Casper, de snelstgroeiende ghost kitchen keten in België, heeft de twee eerste Nederlandse vestigingen geopend op Theresiastraat 139A in Den...
Het summum van een slimme keuken is de zogenaamde Dark Kitchen. Het restaurant waar geen gasten worden ontvangen en waar strikt en alleen voor de bezo...
Het personeelstekort is voor bijna iedere horecaondernemer de grootste uitdaging op het moment. Digitalisering kan een grote bijdrage leveren aan het...
Casper, de snelgroeiende ghost kitchen keten in België, kondigt aan € 5 miljoen te hebben opgehaald in een Series-A-ronde onder leiding...
Zelfs bij een gemiddelde omzet schiet je winstmarge de hoogte in als de foodcost laag is. Het rekensommetje is kinderspel. De praktijk is dat niet....
Ron Blaauw omarmt de digitalisering van de horeca en zet een volgende stap d.m.v. een samenwerking met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor profess...
Chef-eigenaar Kelvin Lin stopt in 2022 met zijn restaurant Nayolie in Voorschoten. De werkzaamheden die de topchef buiten Nayolie uitvoert nemen zodan...
De maaltijdbezorging zit in een groeiversnelling. Het aantal bestellingen is sinds de coronacrisis explosief gestegen. Zo is in april 2020 in vergelij...
Chefkok Dennis Huwaë, bekend van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam, gaat een intensieve samenwerking aan met Theater & Co...
Naast zijn vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, was het tijd om een groter deel van Rotterdam kennis te laten maken m...
Vroeger was een restaurantbezoek een avondje uit om je op te verheugen. Dé hoofdreden om uit eten te gaan was het eten zelf en de gezelligheid...
De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organise...
Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We...