Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland's meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de e...
De gastronomische wereld is flink opgeschud: Hans van Wolde verslaat zijn collega’s en neemt met restaurant Brut172 plaats op nummer 1 in de Lek...
Op dinsdag 24 september mocht Beetz Europe tijdens de Future Awards van We’re Smart de prijs in ontvangst nemen voor 'Innovation of the Year' vo...
Op 24 september 2024 reikt We’re Smart in samenwerking met Gastvrij Rotterdam zijn jaarlijkse Future Awards uit. De Future Awards is de bekronin...
Artis organiseert als onderdeel van het Aardbewoners Festival drie diners op het Artisplein met als thema ‘De heruitvinding van ons eten’....
Emile van der Staak, chef van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, ontving maandag de Gault&Millau ‘Chef van het Jaar’ award. Hij...
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...
Het Nijmeegse tweesterrenrestaurant is door We’re Smart World voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld. Na...
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Restaurant De Nieuwe Winkel van Emile van der Staak is tijdens het Gastronomic Forum in Barcelona uitgeroepen tot beste plantaardige restaurant t...
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire en inspirer...
Vandaag heeft Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, twee Michelinsterren in ontvangst mogen nemen en mocht zijn Groene ster...
Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...
We’re Smart® World onthult op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld. La Distillerie uit Luxemburg van Chef René Mathieu...
Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere...
Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterre...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culin...
Een verbinding leggen tussen de academische- en culinaire wereld. Dat is de missie van smaakprofessor Peter Klosse. “We kunnen ontzettend veel v...
Welke rol speelt de aardappel in de keuken van 2019? Het van oudsher oer-Hollandse product lijkt elke trend te overleven en is nog altijd in vrijwel i...
De restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Groenten krijgen een steeds prominentere plek op het restaurantmenu. Om deze veggie gerechten wat extra pit te geven, staat het thema van de 3e Hottes...
Chef-kok Emile van der Staak van het Nijmeegse restaurant De Nieuwe Winkel heeft het beste vegetarische gerecht van Nederland gemaakt. Dat gebeurde...
Het is kommer en kwel in de restaurantbranche. Maar wat voor de één een bedreiging is, is voor de ander een kans. Dat laatste geldt voor...
Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...
Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een versl...