We zijn allemaal bewust dat we onze planeet moeten beschermen, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar ecologische alternatieven zoals elektrische a...
Op zoek naar More Horeca Success? Bezoek op 7, 8 & 9 oktober BBB Maastricht en laat je door meer dan 350 standhouders inspireren of kom netwerken...
Of het nu gaat om klassieke favorieten zoals wit- en volkorenbrood of om bijzondere opties zoals zuurdesembrood en brioche, er is voor elk wat wils. W...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een 'bijdehand jong zusje' bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft a...
Het Nieuwe Nassen van BlueCity is uitgegroeid tot een lokale beweging van voedselondernemers, natuur inclusieve boeren, Rotterdamse chefs en brancheor...
Vera Stouten van Frietboutique Hillegersberg heeft het NK Loaded Fries 2023 gewonnen. De jury was unaniem enthousiast over haar 'Fries from the Fu...
Vandaag lanceert de gepassioneerde frietmaker Lamb Weston in samenwerking met Sergio Herman een nieuw aardappelproduct: Frites Atelier-Frites. Het aar...
Op 3 en 4 september 2022 vindt de volgende VeggieWorld beurs in Nederland plaats. Op het terrein van de Expo Houten bij Utrecht laten de organisatoren...
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSI...
Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkeli...
Een doorn in het oog voor de horeca: supermarkten hebben nog nooit zo veel omzet behaald in een week tijd als de kerstweek als dit jaar. Dat meld...
Nederlanders eten niet vaak (genoeg) vis. Waar vroeger steevast iedere vrijdag vis op het Nederlandse menu stond, is dat nu nog maar eens per vier wek...
De (bij)naam is bij de lokale bevolking nog niet ingebed, maar weldra zal de ‘diamant op de ring van Utrecht’ bij velen een begrip zijn. D...
Nu de zomer officieel is begonnen, mag de horeca weer doen wat zij toch echt het leukst vinden; gasten bedienen! Naast het bekende Lido Terras aan boo...
Met Slim Ondernemen helpt Sligro klanten meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rend...
Chef-kok Ron Blaauw wint het eerste seizoen van Snackmasters. In de finale uitzending moesten Ron en zijn tegenstander chef-kok Dennis Huwaë...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de ac...
Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belang...
Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influenc...
Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel...
Naast gerechten die je als‘all-time favourites’ bestempelt, heb je ook klassiekers onder de convenienceproducten. Het gros van de chefs be...
Convenience bestaat in vele vormen, zelfs op het gebied van het borrelmoment. In het café wordt vrijwel uitsluitend met convenience gewerkt, wa...
De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en de...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
Alle drink- en eetgelegenheden in Nederland zijn vanwege de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Doo...
Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn me...
Speciaal voor Valentijnsdag wordt de beroemde FEBO op het Amsterdamse Stadionplein omgetoverd tot romantisch restaurant: Maison FEBO. Een ode aan de e...
Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven....
Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in...
Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfs...
Maar liefst 25 procent van de Nederlanders vindt ongezonde hapjes op netwerkborrels vandaag de dag niet meer kunnen. Dit blijkt uit onderzoek van BoxB...
Eind oktober opent Hurryhurrygogo haar deuren aan de Singel 460 in Amsterdam. Onder de supperclub wordt in de voormalige French Connection ruimte gema...
Casper Reinders is een van de grootste en meest baanbrekende horecaondernemers in Nederland. Ik mocht een dagje met hem mee om enkele van zijn prachti...
Zwarte Cross combineert culinaire wereldklasse met de efficiëntie van fastfood in de nieuwe sterrenautomatiek ‘Le Clique Claque’. Met...
Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants, beginnen eige...
Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar...
Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de li...