Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland's meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de e...
Hotel Restaurant de Echoput en Jonathan Zandbergen slaan de handen ineen om wild en andere lokale seizoenproducten en hun leveranciers in de spotlight...
SVH-Meesterkok Theus de Kok kookte ruim dertig jaar als chef-kok bij Restaurant De Echoput, dat bekendstaat om zijn wildbereidingen. In zijn hoogtijda...
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...
Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op...
Groente en fruit moeten hun smaak terugkrijgen. Dat is een van de principes die volgens dr. Peter Klosse, lector Gastronomie en 'smaakprofessor...
Een verbinding leggen tussen de academische- en culinaire wereld. Dat is de missie van smaakprofessor Peter Klosse. “We kunnen ontzettend veel v...
Eén van de meest invloedrijke chefs van de Verenigde Staten, Aaron Adams, gaat zijn unieke visie op de regionale keuken delen. Adams is keynote...
De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend. De...
Ook dit jaar zal het Glazen Restaurant weer in de ‘tijdelijke hoofdstad van Nederland’ neerstrijken. In het Oranjepark in Apeldoorn zullen...
Na een uitgebreide proeverij zijn maandagavond in restaurant The French Connection in Amsterdam de beste vijf Pays d’Oc IGP wijnen van Nede...
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg heeft per 1 februari een nieuw gezicht in de keuken en in de bediening. Met de aanstelling van de nieuw...
Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vad...
Wild wordt door vrijwel iedereen met het najaar en de feestdagen geassocieerd. Sommige restaurants grijpen het wildseizoen aan om het product extra te...
Ook dit jaar kozen internationale wijnexperts van over de hele wereld na een blinde proeverij de Pays d'Oc IGP Collection 2015. Deze 24 premium Coll...
NH Hotel De Ville en Bistro Ât Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven aan de keuke...
Bezoek van 13 Â 16 januari de "Horecava":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=external_bannerin...
Jeroen Peeters is 'Soupier van het jaar 2012'. Ook won Peeters de publieksprijs. Vrijdag werd de winnaar van de Soep van het Jaar verkiezing bij Hotel...
Restaurant De Echoput uit Hoog Soeren is al sinds 1 april 1959 lid van Koninklijke Horeca Nederland. Daarom heeft de voorzitter Hajé de Jager van Ko...
Roy Pelgrim is uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland, zo heeft het Genootschap van Sommeliers bekendgemaakt. De maître-sommelier van restaura...