Thuisbezorgd.nl breidt haar aanbod in boodschappen bezorgen verder uit met online bezorgdienst Flink. Vanaf nu kunnen Nederlandse consumenten verse...
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
Als horecaondernemer focus je je het liefste op gastvrijheid en lekkere gerechten. Maar je kunt niet om de financiële kant van het vak heen. Op a...
Hoe bied je gasten de kwaliteit en service die ze gewend zijn, terwijl je kampt met personeelstekort? Voor 43% van de horecaondernemers is personeelsk...
De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenresta...
Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We...
Er zijn restaurants die verder gaan dan het gebruiken van eerlijke gemaksproducten. Zij koken enkel en alleen met lokale producten en verbouwen veel v...
In vrijwel iedere professionele keuken worden convenience- oftewel gemaksproducten gebruikt. Wanneer we zoeken naar een sluitende definitie van &lsquo...
Gemaksproducten, halffabricaten of basisingrediënten… Er zijn maar weinig professionele koks die er niet mee werken. Daarom hebben wij spe...
Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of g...
Nic van Lokven, SVH-Wijnmeester en samen met zijn vrouw Ineke eigenaar van Het Savarijn in Nijmegen, is verbaasd dat we bij hem langskomen voor dit in...
Bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling maken de chefs van de zeventien horecaconcepten (onder andere) gebruik van gemaksproducten die afkomstig zijn...
Gemak dient de kok, zou je zeggen. Om het arbeidsintensieve werk in de keuken te verlichten, zijn er tal van basisproducten die een handje kunnen help...
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Het gaat goed met de foodsector. De consument heeft duidelijk zijn hand van de knip gehaald nu hij meer vertrouwen heeft in de economie. Gedreven door...
De tijd dat convenience een vies woord was bij chefs is verleden tijd. Inmiddels geven ook topchefs toe dat ze met gemaksproducten werken, en dat is...
De tijd dat convenience een vies woord was bij koks is verleden tijd. Inmiddels geven ook topchefs toe dat ze met gemaksproducten werken, en dat is...
Inkopen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar het is wel heel erg belangrijk. Om het je wat makkelijker te maken,...
Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat de fond van Âmerk XÂ is geb...
Horeca Vlaanderen roept zijn leden op om het personeelsbestand in te krimpen, minder dagen en uren open te zijn en de prijzen met 20 procent te verh...
Recensies moet je als horecaondernemer serieus nemen tegenwoordig. Recensiesites hebben een grote dekking en worden voor de gast steeds bepalender voo...
Bij de termen authentiek, vers, in het seizoen en regiogebonden denkt menigeen niet direct aan gemaksproducten. Dat hedendaagse eettrends eigenlijk pr...
Gemaksproducten en -apparaten zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering van een modern horecabedrijf. Gemak heeft echter vele ge...