The Harbour Club in Eindhoven heeft na een kleine twee jaar de deuren gesloten. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het restaurantconcept de ste...
The Harbour Club kiest voor 'More joy, less damage'. In een tijd waarin marges onder druk staan door stijgende inkoopprijzen, personeelskosten en vera...
The Harbour Club, een Nederlands restaurantconcept, heeft een compleet nieuw managementteam aangesteld. De vernieuwing is een strategische zet om de b...
Het rijksmonumentale pand op Markt 7 in Etten-Leur, dat tot jongstleden 26 juni verhuurd werd door restaurant Tilia (1 ster), is nu verhuurd aan inves...
Het is de nieuwste innovatie in de markt van luxevlees op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behul...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...
Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet...
Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influenc...
Volgende maand opent het unieke Restaurant BurlesQue zijn deuren in het hart van de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam (Reguliersdwarsstraat 47-49). Bu...
Event Centre Vinkeveen is op donderdag 21 september officieel geopend door Burgemeester Divendal. Tijdens de drukbezochte avond hebben genodigden kenn...
Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een uitermate succesvolle vijfde editie waarin opnieuw tal van records zijn gebroken. Met 400 exposanten en 150 pres...
Als huisleverancier van The Harbour Clubs (4) overhandigt Schmidt Zeevis het eerste mandje aan general manager Joost Verhoeven. Chef Melchor Soto Fern...
Michiel van der Kroon is de nieuwe chef-kok van fine dining restaurant Floor17. Hij staat sinds kort aan het hoofd van de keuken op 80 meter hoogte in...
Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen geopend. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is...
Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Br...
Het uitgebrande Harbour Club Café in het Olympisch Stadion krijgt een nieuwe uitbater en een nieuw concept. De rechtszaak tegen de verze...
Brasserie De Dagvisser is een begrip in de Scheveningse haven. ’s Zomers zit het terras vol, ’s winters brandt binnen de kachel voor een t...
Sinds november staat chef-kok Paul Dingjan aan het roer van de brigade van Waves at the Kurhaus, het restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurh...
De Amsterdamse krant Het Parool heeft Het Pompstation uitgeroepen tot restaurant dat de lekkerste carpaccio serveert. Het restaurant in het Oostelij...
Taste of Amsterdam wordt van 2 tot en met 5 juni voor de achtste keer gehouden in het Amstelpark. Tijdens het restaurantfestival genieten gasten vie...
The Harbour Club Café Amsterdam is woensdagochtend grotendeels in de as gelegd. De zaak bevindt zich in het Olympisch Stadion in Amsterdam en de sch...
Het Kika-Diner, georganiseerd door Foodclub, haalde gisteravond Â12.518,- op ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs met in totaal vij...
Foodclub organiseert op maandag 14 maart een diner ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) in Zadkine, het regionaal opleidingscentrum voo...
The Harbour Club heeft begin deze maand de deuren geopend van haar derde concept in Amsterdam: The Harbour Club Café. Met de komst van The Harbou...
Hallo. Ik ben Lot! Met deze tekst op grote posters maakte Leiden en omstreken voor het eerst kennis met Lot & de Walvis. De eerste kennismaking was...
Tien dagen lang hebben gasten in heel Nederland tijdens de Couverts Dinerweek voor een scherpe prijs drie gangen à la carte kunnen dineren. Opvallend...
In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een nieuw re...
Eigenaren John de Jong en Richard van Leeuwen hebben The Harbour Club Ibiza geopend. Het restaurant op Ibiza is na Scheveningen, Rotterdam en Amsterda...
"De kick off van ons lustrumjaar is door de grote opkomst, het optreden van Glennis Grace en het mooie weer meer dan geslaagd", vertelt Jaco de Kempen...
Op 28 maart is het nieuwe Oosterscheldekreeft-seizoen officieel van start gegaan. De eerste kreeft werd geveild door Erica Terpstra en voor 19.850 eur...
De nominaties voor de VENUEZ Hospitality & Style Awards zijn bekend gemaakt. Deze worden op 25 maart uitgereikt in Hotel Okura te Amsterdam. Genominee...
The Harbour Club Scheveningen is door de Jaargids Wijn 2011 uitgeroepen tot het restaurant met de beste huiswijn in de categorie 'Restaurant gastronom...
Bezoekers van Heerlijk Rotterdam kunnen dit jaar voor het eerst tijdens een grootschalige culinaire happening dineren in het donker. In het experien...
John de Jong gaat met zijn concept The Harbour Club uitbreiden naar Scheveningen en Rotterdam. Begin volgend jaar moet de vestiging in Rotterdam open....