Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...
Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de ee...
Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier c...
Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...
Bij The Church wordt restaurant en hotel met een bijzondere locatie gecombineerd, in de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Het boutiquehotel en resta...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
De jonge ondernemers Bart Leussink en Janiek van den Broeck openen begin maart 2023 hun eigen hotel en restaurant in Arnhem. Een naam is nog niet beke...
Dinsdag 13 december a.s. om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Doetinchem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen)...
Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigi...
Maandag 26 september 2022 namen de tien finalisten van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) 2022 het tegen elkaar op tijden...
De Nederlander Bjorn Massop van Restaurant Lokaal in Doetinchem is er zondag met de internationale JRE-award ‘Taste of Origin’ vandoor geg...
Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch. Elk jaa...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Als het aan de overheid ligt, dooft de laatste gaskachel in 2050. Ook horecaondernemers kiezen bij (ver)bouw steeds vaker voor een keuken zonder gas....
Centraal gelegen aan het Simonsplein – in het voormalig pand van H&M – opent een splinternieuw De Beren restaurant. Samen met de hele...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Achterhoekse gastvrijheid, kwaliteit en toegankelijkheid voor een groot publiek. Dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat, de m...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Het zijn al zware tijden, maar restaurant Eterij en Tapperij ’t Raedthuys in Doetinchem heeft bijna 300 bestellingen voor de kerstdagen moeten a...
Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgero...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
De keuken van JRE restaurant Lokaal, gevestigd in de monumentale Villa Ruimzicht in Doetinchem, is per 1 juli versterkt met keukenchef Bart Leussink....
Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het...
Welk fanatieke Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Van den Hurk en Panis van Bord’Eau*, evenaren of zelfs...
Ze zeggen dat de gerechten die je bereidt, veel zeggen over wie je bent. We gingen op een gastronomische expeditie om erachter te komen wie Xander Bac...
Thuysfluiter (licht) van café Thuys in Amsterdam en Smoke House Eagle (zwaar) van Franks Smoke House, eveneens in Amsterdam, zijn door de jury...
Gisteren is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. Est...
Het EK vrouwenvoetbal gaat volgend weekeinde van start. Tijd om te calculeren wat het evenement de horeca oplevert. We lezen in De Gelderlander dat Pe...
Een hip restaurant dat streekproducten serveert en waar 'clockless eating' van 09.00 tot 22.00 uur mogelijk is: dat is de nieuwe horecagelegen...
Een 52-jarige draaideurcrimineel die horecazaken in Doetinchem heeft opgelicht, brengt de komende twee jaar in een inrichting voor stelselma...
In het voormalig pand van Freddyâs aan het Simonsplein 12A in Doetinchem komt per 3 juni 2016 een nieuw concept. Teun ten Have is de nieuwe uitbat...
Het restaurant Freddyâs aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe uitbater va...
De inventaris van meerdere filialen van La Place wordt "online":https://www.bva-auctions.com/news/index/8213?caroussel ter veiling aangeboden. Bij vei...
Dertien groothandels van Hanos zijn vanaf deze week geopend van zeven uur Âs ochtends tot zes uur Âs avonds. Op donderdag en vrijdag zijn er koopav...
Eetcafé De Uitgeverij in de Grutstraat in Doetinchem is sinds dinsdag gesloten. Een deurwaarder heeft in bijzijn van onder meer de politie beslag ge...
Restaurant Bikken in Doetinchem is failliet verklaard. De rechter in Zutphen heeft hierover uitspraak gedaan. De oorzaak? Tegenvallende bedrijfsresu...
De horeca in Doetinchem moet in haar huisregels vastleggen dat leden van motorclubs die als zodanig herkenbaar zijn, de toegang wordt ontzegd. Dat b...