Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...
Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een pl...
Amsterdam is een culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw. Deze dinershow combineert culinaire hoogstandjes...
Restaurant Maeve*, Tommy Janssen en Sem Klein Oonk uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Tijdens de finale in de wedstrijd...
De 2023 editie van Gastvrij Rotterdam is er weer één voor in de boeken; het 10-jarig bestaan van de beurs, iedere dag een prachtig gevul...
Vanaf 5 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijden die het Gastronomisch Gilde organiseert op de Horecava in januari 2024. De w...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden elf deelnemende teams om een plek in de finale van...
De voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts, die gehouden wordt op dinsdag 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam, kent een recordaantal deelnemers. De...
Vanaf vandaag, 6 juni 2023, is het weer mogelijk om in te schrijven voor het NK Koken ook wel de HANOS Gouden Koksmuts. De wedstrijd kent een voorrond...
Op dinsdag 10 januari streden 6 teams om de titel Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door het Gastronom...
Jasper Panis en Max Risselada van het Amsterdamse restaurant Flore zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts. Tijdens de finale in de wedstri...
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
Het personeelstekort in de horecabranche is nog steeds een actueel onderwerp. Voor de pandemie werkten er in Nederland 424.000 werknemers in de horeca...
Op zoek naar een uitdaging? Doe mee aan wedstrijden in de sector, er is van alles. Van de HANOS Gouden Koksmuts tot de Nationale Hennessy Gastvrijheid...
Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...
De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend. Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam st...
Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomi...
Jeannine Sok, Nederlands bekendste gastvrijheidsdeskundige, speelt donderdag voor de tweede maal online haar bordspel Gastologie, wederom met bijzonde...
Het team van Dennis van den Beld mogen wij feliciteren met het behalen van de HANOS Gouden Koksmuts! Naast de Michelinster uitreiking van gistere...
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarle...
Restaurant Bentinck in Amerongen heeft Frank Bakkenes aangesteld als nieuwe sous-chef. Frank Bakkenes komt over van sterrenrestaurant De Vrienden van...
De acht teams die de jaarlijkse strijd om de HANOS Gouden Koksmuts aangaan, zijn bekend. De spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants met e...
Michel Oude Booijink uit het Overijsselse Deurningen heeft voor een daverende sensatie gezorgd tijdens een internationale kookwedstrijd in het Duitse...
Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zullen tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland hun opwachting...
De inschrijving voor de HANOS Gouden Koksmuts is gestart. De toonaangevende kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants...
De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt. Het...
Gerenommeerde chefs strijden om de meest begeerde prijs voor koks De acht teams die op de Horecava de jaarlijkse strijd om de Gouden Koksmuts aanga...
Nederlandse toprestaurants gaan tijdens de "Horecava":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=horecava&x=zoeken de strijd weer aan voor het veroveren van d...
"Keng Vichianrat":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=vichianrat&x=zoeken, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam,...
Keng Vichianrat, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam, heeft de Wynand Vogel Bokaal 2015 gewonnen. Tien chefs...
Het team van Restaurant De Leuf in Ubachsberg, met chef de cuisine Bas van Kranen en Robin van de Bunt en Vital Awick, heeft gisteren tijdens de Hore...
De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Ook laat het Koksgild...
Maastricht krijgt de landelijke primeur van het volledig nieuwe groothandelsconcept van Sligro. Achter de schermen is lang gewerkt aan de vernieuwde f...
De redactie van Uitgeverij PS: b.v. is ook dit jaar weer actief op de Horecava. Tijdens de editie van 2014 schoten we de volgende sfeerbeelden. Opvall...
Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om...
Bezoek van 13 Â 16 januari de "Horecava":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=external_bannerin...
Tijdens Horecava 2014 vinden de Nationale Kampioenschappen voor koks plaats. De titels zijn verdeeld in vier categorieën. Chef-koks dingen naar de Go...
Van 13 tot en met 16 januari 2014 vormt de "Horecava":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=exter...
Patron-cuisinier Lars van Galen van Tuindorphotel & Restaurant Ât Lansink heeft de tweede prijs in de wacht weten te slepen tijdens de Europese Kampi...