Op maandag 7 oktober was het dan eindelijk zover: na anderhalf jaar stilte was er weer een Michelinuitreiking. Dit jaar was de uitreiking weer terug i...
De bekendmaking van de Michelinsterren in MECC Maastricht op maandag gaf bij veel restaurants aanleiding tot feest. Net als ieder jaar zijn er echter...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit sam...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
Gisteren publiceerde De RestaurantKrant een lijstje met restaurants die volgens data-expert Cmotions in aanmerking komen voor hun eerste Michelin...
Chef Jermain de Rozario verhuist zijn sterrenrestaurant De Rozario per maart 2020 naar een andere locatie binnen Helmond. Het restaurant verhuist van...
Mineraalwater bottelen vanuit een verre bron ergens in Europa, vervuilende dieselwagens kilometers laten rijden om vervolgens na gebruik de petfles in...
De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht....
De finalisten voor kookwedstrijd Slag op de Schelde die op 21 mei op de Oosterschelde wordt gehouden, zijn bekend. Op het schip de Denick II strijden...
In juni staat Aruba in het teken van culinair genieten op Michelin-sterrenniveau. Alex Nieuwmeyer, managing director van de Divi Resorts op Aruba, haa...
Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisi...
De unieke kookwedstrijd Slag op de Schelde vindt dit jaar plaats op 21 mei en is open voor inschrijving. Tijdens de wedstrijd koken professionele chef...
Makro maakt onderdeel uit van de grootste vakbeurs van Nederland omdat de Horecava net als Makro de horeca naar een hoger plan wil tillen. Van 7 t/m 1...
De spanning bouwt zich op, als het moment van de bekendmaking van de michelinsterren in het DeLaMar Theater in Amsterdam dichterbij komt. Krijgt...
Met twee nieuwe tweesterrenrestaurants en maar liefst twaalf nieuwe sterren kunnen we editie 2019 inlijsten. Nederland telt vandaag 110 sterrenzaken i...
Het aftellen is begonnen, over een paar uurtjes weten we welke toprestaurants in Nederland een eerste Michelinster krijgen, er een ster bij zullen kri...
Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du C...
De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Neder...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie is verkozen tot het B...
Amsterdam begint het culinaire jaar 2018 meteen goed met een uniek pop up restaurant: The Chefsclub met tal van (sterren) chefs, die vijf dagen lang d...
De 12e editie van de HEERLIJK10Daagse zit er weer op. Van 27 oktober t/m 5 november stonden honderden toprestaurants extra op scherp om de culinaire l...
Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...
‘Een tartaar van gemarineerde zeebaars met een crème van Parmezaan en vers geschaafde truffel’ of ‘Gekonfijte buikspek met se...
Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de...
In het programma De Nieuwe Garde volgen we jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier in de keuken en daarbuiten. Met koken als grootste passie, mo...
Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 vanaf 10 mei voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensda...
JRE Nederland begint 2017 met zes nieuwe leden. De restaurants De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...
Chef Jermain de Rozario opent op 4 mei zijn eigen restaurant in Helmond. Jermain heeft samen met zijn vriendin Virginia Rhoe restaurant 't Parlement...
Restaurant De Lindehof is door naar de finale van de VariatieChef van het Jaar verkiezing. Jermain de Rozario en Maurice van der Leek kwalificeren zi...