Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...
Volg de Michelinuitreiking op De RestaurantKrant! Maandag 7 oktober om 11:00 worden de Michelinsterren van 2024 uitgereikt aan restaurants door heel N...
Topchef Rodrigo Oliveira hielp mee aan boord tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, g...
Op 24 april werd de Michelingids 2023 gepresenteerd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Grote winnaar was restaurant Vinkeles van chef-kok Jurgen van...
Michelin maakt dit jaar de 2023 selectie van hun Nederlandse gids bekend op maandag 24 april in het DeLaMar Theater in Amsterdam, laat de bandenproduc...
Rohini Atwaroe van By Jarmusch in Rotterdam heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd. Waar ze tijdens de vorige Horecava de prijs voor de lekkerste...
De hoofdprijs van het NK Pizza bakken 2023 is voor Paolo Marino van Mangia Pizza & Pasta Centrum in Amsterdam. De Italiaan gaf tijdens de Horecava...
Het Betuws Wijndomein in Erichem (Gelderland) heeft de meeste gouden en zilveren medailles behaald bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2022. Da...
De Utrechtse brouwers zijn van plan om eind dit jaar een foodbar te openen aan de Oudegracht 50. Met het openen van een locatie aan de Oudegracht gaat...
Maandag 30 mei presenteerde Michelin in het Amsterdamse DeLaMar Theater de Michelingids Nederland 2022. De uitreiking begon om 11.30. Via onderst...
Team NL is vanochtend in alle vroegte begonnen aan de Europese finale van de Bocuse d'Or. Om 09.10 startte Team NL aan hun voorbereidingen. Verwac...
Over een paar dagen is het zover: maandag 7 maart gaan de vakwedstrijden Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland om 9.45 uur van start in Eve...
The Avocado Show is meer dan mooie plaatjes alleen. Het concept slaat aan en het restaurant breidt razendsnel uit over talloze Europese steden en land...
Het Dutch Pastry Team organiseert op 7 maart 2022 de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland: dé vakwedstrijden op het hoogste patisse...
Voor presentatoren en programmamakers Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman komt een droom uit. Samen met Thuisbezorgd.nl realiseren ze namelijk...
Le Cordon Bleu Paris, dat elk jaar meer dan 1000 studenten verwelkomt, is door de World Culinary Awards uitgeroepen tot 's werelds beste culinaire...
Horecazaken kunnen zich vanaf nu aansluiten als partner voor Thrill Grill To Go, het hamburgerconcept van masterchef Robert Kranenborg. Horecazaken...
Corona heeft de digitalisering van de horeca in een stroomversnelling gebracht. De ene horecaondernemer pakt digitalisering sneller en beter op dan de...
Het is een bekend probleem inmiddels. Horecaondernemers hebben werk genoeg, maar het personeel is vertrokken naar andere sectoren. Met als gevolg een...
De vaste columnist van De RestaurantKrant, Fernando Jonker, speelt de hoofdrol in de recent uitgebrachte documentaire: 'De Smaak van Fernando Jonk...
De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die...
Horecabreed wordt zuivel op dagelijkse basis gebruikt om melkschuim mee te maken. Cappuccino is de meestverkochte koffiespecialiteit in Nederland, maa...
Langzaam maar zeker mag de horeca weer open! Tijd om na te denken hoe je in de toekomst veilig open kunt blijven als buffet restaurant, hotel met (ont...
Na een bizar jaar ligt er, met de aangekondigde opening van de terrassen op 28 april, een nieuw begin in het verschiet. Dat we elkaar weer mogen ontmo...
Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterre...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft recent de laatste hand gelegd aan een nieuw interieur. Het sterrenrestaurant van chef Servais Tielman...
De Jofel Groep, dat bestaat uit vijf restaurants, heeft een video gemaakt die laat zien hoezeer de gasten worden gemist. 'We missen onze klante...
Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnen...
“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Gr...
Valentijnsdag is normaal gezien één van de populairste dagen van het jaar om uit eten te gaan. Dit jaar voelt deze dag echter heel ander...
Lokale supermarkten in Delft geven hun klanten een speciale ‘boodschap’ mee na de feestdagen; ‘blijf bestellen bij de lokale horeca&...
Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influenc...
Bij Fernando’s gebruiken we convenienceproducten. Is dat per definitie fout? Ik vind van niet. Sojasaus, is daar iets mis mee? Vissaus? Als j...
Nu de inkomsten onzeker zijn, is kostenbeheersing belangrijker dan ooit. Foodcost weegt zwaar op de winst. “Gek genoeg bleef deze hoge kostenpos...
KHN start een kort geding tegen de Staat der Nederlanden. Robèr Willemsen, voorzitter KHN, blikt in onderstaande video vooruit op het kort...
Yoghurt Barn Neude - Loïs Langenberg In een zijstraatje van de Neude vinden we lunchzaak Yoghurt Barn, een zaak die zich specialiseert in yoghurtge...
Om eerlijk te zijn had ik wel verwacht dat onze afhaal- en bezorgdiensten het goed zouden doen, maar niet dat het zolang aan zou houden. In het begin...
Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen worden veel beurzen en evenementen uitgesteld. De organisatie van Gastvri...
Het Zwolse restaurant, Coperto Restobar, heeft door de huidige omstandigheden haar deuren noodgedwongen al geruime tijd gesloten. Afgelopen najaar wer...
Gisteren besloot het kabinet om de horeca nog op z’n minst tot 20 mei dicht te houden. De hoop op versoepeling was er, maar kwam niet. De anderh...