Je hebt gezocht op: borrelplank

Zo haal je meer omzet uit de feestdagen in de herfst
8 september 2022Nieuws

Zo haal je meer omzet uit de feestdagen in de herfst

De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan prod...

vandeStreek opent crowdfunding voor foodbar aan de Oudegracht
26 augustus 2022Nieuws

vandeStreek opent crowdfunding voor foodbar aan de Oudegracht

De Utrechtse brouwers zijn van plan om eind dit jaar een foodbar te openen aan de Oudegracht 50. Met het openen van een locatie aan de Oudegracht gaat...

"Voor overdag is personeel makkelijker te vinden"
9 juni 2022Nieuws

"Voor overdag is personeel makkelijker te vinden"

Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...

Zo verkoop je straks fors meer bier
15 april 2022Nieuws

Zo verkoop je straks fors meer bier

Juist nu is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marg...

Een week geen vlees en zuivel: 6 vegan trends voor 2022
3 maart 2022Nieuws

Een week geen vlees en zuivel: 6 vegan trends voor 2022

Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in d...

Brewer's Wedges: aardappelwedges met hopsmaak
23 februari 2022Nieuws

Brewer's Wedges: aardappelwedges met hopsmaak

De gepassioneerde frietmakers van Lamb Weston laten zich elke dag inspireren om steeds weer nieuwe innovaties te creëren. De nieuwste creatie is...

Utrechts stel wil horecadroom realiseren met crowdfunding
9 december 2021Nieuws

Utrechts stel wil horecadroom realiseren met crowdfunding

Een droom komt mogelijk uit voor Angela Hol en Rik van Orsouw uit Utrecht. Door middel van een crowdfundingactie zij de opening van hun...

Bier en vis combineren in het restaurant, zo doe je dat
23 september 2021Nieuws

Bier en vis combineren in het restaurant, zo doe je dat

Uit onderzoek van de Nederlandse Brouwers blijkt dat speciaalbier nog altijd stijgt in populariteit. Er lijkt geen einde te komen aan de opmars en het...

Themamaand zuivel: alles over dierlijke melk
1 juni 2021Nieuws

Themamaand zuivel: alles over dierlijke melk

Wie geen koemelk wil gebruiken, denkt al snel aan plantaardige melk. Toch zijn er verschillende soorten dierlijke melk die minder gangbaar zijn dan ko...

Frits Groeneveld opent restaurant in coronatijd
4 maart 2021Nieuws

Frits Groeneveld opent restaurant in coronatijd

“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Gr...

''Brood dat je wilt ontdekken''
16 oktober 2020Nieuws

''Brood dat je wilt ontdekken''

Met PUR PAIN  brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakke...

Zo maak je de perfecte borrelplank in het restaurant
10 september 2020Nieuws

Zo maak je de perfecte borrelplank in het restaurant

Convenience bestaat in vele vormen, zelfs op het gebied van het borrelmoment. In het café wordt vrijwel uitsluitend met convenience gewerkt, wa...

Onderzoek: organisatie van borrel daalt in achting als eten niet goed is
2 oktober 2019Nieuws

Onderzoek: organisatie van borrel daalt in achting als eten niet goed is

Maar liefst 25 procent van de Nederlanders vindt ongezonde hapjes op netwerkborrels vandaag de dag niet meer kunnen. Dit blijkt uit onderzoek van BoxB...

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''
7 september 2019Nieuws

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Rens van de Berg en Bart Oosterholt zijn de oprichters van Social Deal, het platform waar consumenten met korting de beste deals voor vrijetijdsbested...

Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond
24 juni 2019Nieuws

Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesv...

De voor- en nadelen van kaas
7 mei 2019Nieuws

De voor- en nadelen van kaas

Een bijzondere uitkomst van een onderzoek van onderzoeksbureau GfK: 97 procent van alle Nederlanders eet weleens kaas en veertig procent eet het dagel...

De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel
23 april 2019Nieuws

De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; res...

Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch
9 april 2019Nieuws

Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch

Vanaf woensdag 10 april zijn de fijnproevers uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving iedere dag vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van een uit...

Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd
21 september 2018Nieuws

Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gez...

House of Watt opent in voormalig Casa400 hotel
24 augustus 2017Nieuws

House of Watt opent in voormalig Casa400 hotel

Op 1 september 2017 opent House of Watt haar deuren aan de James Wattstraat 73 – in Amsterdam Oost. Deze nieuwe ontmoetingsplek is gevestigd in...

Eetcafé Refter opent in Utrecht
9 mei 2017Nieuws

Eetcafé Refter opent in Utrecht

Eetcafé Refter, aan het begin (of het einde) van de Nachtegaalstraat, vind je dichtbij de Stadsschouwburg in Utrecht. Waar vroeger café...

Verhoog je omzet door aanbod van snacks
28 juni 2016Nieuws

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Marcel Oosterling van Café Oosterling in Amsterdam heeft zijn cafégasten op snackgebied veel te bieden. Borrelaars kunnen kiezen uit ver...

Gastvrij Rotterdam in beeld
22 september 2015Nieuws

Gastvrij Rotterdam in beeld

Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij geven wij je...

Lunch en diner bij Opera Prima
17 april 2013Nieuws

Lunch en diner bij Opera Prima

"Het is een droom die uitkomt." Zo omschrijft Armando Sacksioni het feit dat zijn winkel, patisserie-traiteur Opera Prima, een restaurant is geworden....