Je hebt gezocht op: horecava

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025
20 november 2024Nieuws

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025

Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt
6 november 2024Nieuws

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt

Woensdag 6 november 2024 maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025 bekend. Er werden...

Deze topchefs staan klaar voor Taste of Horecava by Gault&Millau
5 november 2024Nieuws

Deze topchefs staan klaar voor Taste of Horecava by Gault&Millau

Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland's meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de e...

Eerste Editie PALUX Innovation Award by Euro-Toques International groot succes
16 oktober 2024Nieuws

Eerste Editie PALUX Innovation Award by Euro-Toques International groot succes

Tijdens de horecavakbeurs BBB - Folie Culinaire Maastricht werd om de eerste editie van de PALUX Innovation Award by Euro-Toques International gestred...

Michelin tilt horecavakbeurs BBB Maastricht naar nieuwe hoogte
10 oktober 2024Nieuws

Michelin tilt horecavakbeurs BBB Maastricht naar nieuwe hoogte

BBB Maastricht, de vakbeurs voor horecaprofessionals uit Nederland en België vond van 7 t/m 9 oktober plaats in MECC Maastricht. De Michelin Guid...

Pizza Profs organiseert tweede Pizza Inspiratie Event 2024
10 oktober 2024Nieuws

Pizza Profs organiseert tweede Pizza Inspiratie Event 2024

Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 28 oktober 2024 het tweede Pizza Inspiratie Event...

Michelin-effect duidelijk merkbaar bij horecavakbeurs BBB Maastricht
8 oktober 2024Nieuws

Michelin-effect duidelijk merkbaar bij horecavakbeurs BBB Maastricht

Maandag 7 oktober opende horecavakbeurs BBB Maastricht voor de 69ste keer haar deuren. Een dag eerder werden fine dining liefhebbers al getrakteerd op...

Finalisten HANOS Gouden Koksmuts 2024 bekend
26 september 2024Nieuws

Finalisten HANOS Gouden Koksmuts 2024 bekend

Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een pl...

Restaurant de Vijf Seizoenen uit België wint Green Chefs Hat
25 september 2024Nieuws

Restaurant de Vijf Seizoenen uit België wint Green Chefs Hat

Op dinsdag 24 september streden vier teams uit Nederland en België tijdens Gastvrij Rotterdam om de winst van de prestigieuze Green Chefs Hat. De...

Bieko Rindt van restaurant De Kleischuur wint “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024
25 september 2024Nieuws

Bieko Rindt van restaurant De Kleischuur wint “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024

Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 gestreden om de “Minder Zout, Meer...

Primeur: eerste geslaagden SVH Duurzame horeca
25 september 2024Nieuws

Primeur: eerste geslaagden SVH Duurzame horeca

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) delen een primeur tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De allereerste...

Jet Loos wint Nederlandse finale Bocuse d’Or
24 september 2024Nieuws

Jet Loos wint Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...

Bas de Koeier is de beste oestersteker van Nederland 2024
24 september 2024Nieuws

Bas de Koeier is de beste oestersteker van Nederland 2024

Op de eerste dag van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2024 heeft in een bomvol Wijntheater de grote finale van het Nederlands Kampioenschap Oesterste...

Björn de Waal met team Het Arsenaal 1309 wint de Euro-Toques Restaurantprijs
24 september 2024Nieuws

Björn de Waal met team Het Arsenaal 1309 wint de Euro-Toques Restaurantprijs

Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de felbegeerde Restaurantp...

Nelson Tanate van De Librije geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
22 september 2024Nieuws

Nelson Tanate van De Librije geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op vrijdag 20 september is Nelson Tanate (33), chef-kok van Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Tanate...

Grote namen in SVH Meestertour tijdens jubileumeditie
5 september 2024Nieuws

Grote namen in SVH Meestertour tijdens jubileumeditie

Maandag 16 september 2024 is het zover. Dan vindt de vijfde jubileumeditie van de SVH Meestertour plaats voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijden...

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"
28 augustus 2024Nieuws

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"

De Horecava Awards keren in 2025 terug met een fris en vernieuwd format! Vanaf nu maken deelnemers kans op de Horecava Innovation Award, Horecava Sust...

Dit zijn de zes finalisten van de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf’
12 augustus 2024Nieuws

Dit zijn de zes finalisten van de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf’

Woensdag 25 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zal vanaf 11.00 uur de finale plaatsvinden van de...

Nu ook jury en commis van de Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend
6 augustus 2024Nieuws

Nu ook jury en commis van de Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend

Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de ee...

Dit zijn de zes finalisten voor de 'Minder Zout, Meer Smaak award' tijdens Gastvrij Rotterdam
6 augustus 2024Nieuws

Dit zijn de zes finalisten voor de 'Minder Zout, Meer Smaak award' tijdens Gastvrij Rotterdam

Op 24 september vindt de finale van de 'Minder Zout, Meer Smaak Award 2024' plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Samen met Smaakmakers...

Samenwerking The Wine and Food Association en Gastvrij Rotterdam
2 augustus 2024Nieuws

Samenwerking The Wine and Food Association en Gastvrij Rotterdam

The Wine and Food Association (WFA) en Gastvrij Rotterdam kondigen met trots een langdurige samenwerking aan. Tijdens Gastvrij Rotterdam zal WFA in he...

Zes kandidaten in finale van Euro-Toques Nederland Restaurantprijs
31 juli 2024Nieuws

Zes kandidaten in finale van Euro-Toques Nederland Restaurantprijs

Maandag 23 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware C...

Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Or
24 juli 2024Nieuws

Dit zijn de vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier c...

Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025
3 juli 2024Nieuws

Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025

Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een...

Horecava 2025 kondigt langdurige samenwerking aan met Wine Professional
19 juni 2024Nieuws

Horecava 2025 kondigt langdurige samenwerking aan met Wine Professional

Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland, kondigt een langdurige samenwerking aan met Wine Professional, de belangrijkste wijnbeurs van de Bene...

Horecavakbeurs BBB Maastricht eerder van start voor fine dining liefhebbers
6 juni 2024Nieuws

Horecavakbeurs BBB Maastricht eerder van start voor fine dining liefhebbers

Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat één dag eerder van start dan voorgaande jaren. Speciaal voor geïnteresseerden van fine dining wo...

Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
14 mei 2024Nieuws

Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start

De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen
9 mei 2024Nieuws

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Kameraod Brouwers organiseert met Euro Toques 'Beer & Food Battle'
29 april 2024Nieuws

Kameraod Brouwers organiseert met Euro Toques 'Beer & Food Battle'

In restaurants wordt volgens Kameraod Brouwers steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat spec...

Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca
23 april 2024Nieuws

Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca

Net als de meeste sectoren, kampt ook de horeca nog steeds met arbeidskrapte. En naar verwachting houdt deze de komende jaren nog aan. Daarom lanceert...

Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”
19 april 2024Nieuws

Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”

Maandag 15 april kwamen opkomende culinaire sterren in Vianen bijeen tijdens de tiende editie van Talent van de Toekomst 2024. Tijdens deze jaarlijkse...

Restaurant Harper opent eind april in bijzonder monumentaal pand
16 april 2024Nieuws

Restaurant Harper opent eind april in bijzonder monumentaal pand

Eind april opent Restaurant Harper de deuren op één van de mooiste pleinen van Den Haag, de Plaats. De unieke historische locatie, het e...

Wildcards voor finale van Green Chefs Hat bekend
28 maart 2024Nieuws

Wildcards voor finale van Green Chefs Hat bekend

Het Gastronomisch Gilde en We’re Smart hebben drie wildcards uitgedeeld voor de finale van de Green Chefs Hat tijdens Gastvrij Rotterdam. De o...

Inschrijving negende editie van de duurzame Gaia Green Awards geopend
4 maart 2024Nieuws

Inschrijving negende editie van de duurzame Gaia Green Awards geopend

De duurzaamste hotels, restaurants en MICE-locaties uit de Benelux kunnen zich aanmelden voor de negende editie van de Gaia Green Awards. Deze awards...

Michelin doet boekje open over hoe je Michelininspecteur wordt
1 maart 2024Nieuws

Michelin doet boekje open over hoe je Michelininspecteur wordt

Het beroep van Michelininspecteur is gehuld in mysterie. Wie zijn het en is het een fulltime functie? En hoe word je het eigenlijk? Michelin doet daar...

HorecaEvenTT 2024 zeer geslaagd en gaat uitbreiden
27 februari 2024Nieuws

HorecaEvenTT 2024 zeer geslaagd en gaat uitbreiden

De zestiende editie van HorecaEvenTT op 5, 6 en 7 februari 2024 was naar eigen zeggen zeer geslaagd. De organisatie kijkt uit naar volgend jaar, wanne...

Column Charlotte Mauritz: De Olympische droom
16 februari 2024Nieuws

Column Charlotte Mauritz: De Olympische droom

Afgelopen week was het na vier jaar eindelijk weer zover. De Culinary Olympics 2024, ook wel bekend als IKA, vonden plaats in Stuttgart tijdens de hor...

Eerste dag HorecaEvenTT achter de rug: "Een ongekend hoog niveau"
6 februari 2024Nieuws

Eerste dag HorecaEvenTT achter de rug: "Een ongekend hoog niveau"

De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...

René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”
1 februari 2024Nieuws

René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”

Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...

Januari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
26 januari 2024Nieuws

Januari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...