Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Op donderdag 10 oktober en dinsdag 12 november komt Edwin Raben, de vroegere sommelier en mede-eigenaar van Restaurant Wolfslaar eenmalig terug naar z...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Restaurant Wolfslaar (1 ster) in Breda is na een ‘onzekere periode’ overgenomen door een stille investeerder. Dat meldt BN DeStem. De k...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht....
De finalisten voor kookwedstrijd Slag op de Schelde die op 21 mei op de Oosterschelde wordt gehouden, zijn bekend. Op het schip de Denick II strijden...
Sterrenrestaurant Avant-Garde van Groeninge in Eindhoven heeft per 1 september 2018 topsommelier Arne Maat aangetrokken. De 22-jarige Maat heeft ervar...
Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden. Direct...
Maarten Camps, chef-kok van Wolfslaar Restaurant viert zijn 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok. Dit memorabele moment wilt hij graag samen met u vie...
Morgen begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer. Tot en met 29 mei lunchen deelnemers voor 22,50 euro en dineren zij voor 27,50 euro prinsHEERL...
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...
Restaurant de Burgemeester in Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie 'Elite- Restaurant' tijdens de 4e editie van de Rieslingweeks, een ev...
Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een versl...
Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier...
Restaurant-website IENS organiseert van 20 tot en met 26 juni aanstaande de eerste nationale editie van de IENS DinerDagen. De 400 beste restaurants v...
Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wolfslaar net buiten Breda gaat verbouwen en krijgt een nieuwe en duurzame keuken. Tijdens de verbouwing...
Op 31 oktober zijn tijdens de Gildedag het SVH-diploma Gezel-chefkok en het Sterklas-certificaat van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks uitgereikt...
Op 31 oktober 2010 traden Meesterkoks Marcel de Leeuw en Ron Blaauw toe tot het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Tijdens de Gildedag vond de inaugu...
Restaurant Sonoy uit Emmeloord is dinsdag winnaar geworden van de Nationale combinatiewedstrijd Oosterscheldekreeft met Moët & Chandon Grand Vintage...
Landgoed Wolfslaar bij Breda wil nog dit jaar verbouwen en uitbreiden, om naast het restaurant ook een bistro te exploiteren. Volgens woordvoerster He...