Je hebt gezocht op: beren
![Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32183/themamaand-brood-bier-en-brood-60628_100x100_fit.jpg)
Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld
Brood en bier: twee alledaagse producten die al eeuwenlang een plaats hebben in onze cultuur en keuken. En twee producten die meer met elkaar gemeen h...
![Restaurant ’t Slaakhuys opent haar deuren in Rotterdam](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32179/tslaakhuys2-60620_100x100_fit.jpg)
Restaurant ’t Slaakhuys opent haar deuren in Rotterdam
Op een plek waar voorheen de geschiedenis letterlijk geschreven werd - de locatie deed dienst als redactie van dagblad Het Vrije Volk - opent het nieu...
![Maak een ‘signature’ brood voor jouw restaurant](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32168/themamaand-brood-signature-brood-60598_100x100_fit.jpg)
Maak een ‘signature’ brood voor jouw restaurant
Als horecaondernemer kun je je gasten verrassen met brood. Door gevulde broden, artistieke decoraties en ongebruikelijke smaakcombinaties te gebruiken...
![De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32152/deberenypenburg4k-60568_100x100_fit.jpg)
De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren
Na een aantal maanden flink bouwen is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in...
![Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32142/deberenonbeperktspareribs2024jpg-60548_100x100_fit.jpg)
Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren
De iconische onbeperkte spareribs zijn tijdelijk terug op de kaart bij De Beren. Ter ere van het 40-jarig jubileum kunnen gasten van 10 juni tot en me...
![Augustus: 3 extra omzetmomenten voor restaurants](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32133/restaurant-opgedekte-tafel-60530_100x100_fit.jpg)
Augustus: 3 extra omzetmomenten voor restaurants
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft...
![Met deze internationale broden kan je jouw restaurant onderscheiden](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32119/themamaand-brood-internationale-broodtradities-60502_100x100_fit.jpg)
Met deze internationale broden kan je jouw restaurant onderscheiden
Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...
![Restaurant De Beren opent eerste vestiging in een hotel](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32058/hoofdingangdeberennederweert-1-60370_100x100_fit.jpg)
Restaurant De Beren opent eerste vestiging in een hotel
Restaurant De Beren, bekend om haar iconische spareribs en gastvrije ambiance, brengt vanaf donderdag haar kenmerkende smaken naar Nederweert. Wat dez...
![Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32049/terras-04-60352_100x100_fit.jpg)
Rabobank onderzoekt: wat leveren feestdagen horecaondernemers op?
De lente is het seizoen met de meeste officiële feestdagen in Nederland. Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinkster...
![Sergio Herman mag na juridische strijd verder met kookhoeve The Barn](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31967/65c5fa453ab2f59358-60171_100x100_fit.jpg)
Sergio Herman mag na juridische strijd verder met kookhoeve The Barn
Sergio Herman kan zijn plan om in Terhofstede in Sluis een kookhoeve te beginnen doorzetten, zo meldt onder meer PZC. De topkok heeft, na protest van...
![Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31934/groots-ondernemen-sanne-cox-60095_100x100_fit.jpg)
Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Jaimie van Heije nieuwe signature chef van restaurant Next](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31930/next-ndsm-bar-tank-interior-design-tommy-kleerekoper-sanne-schenk-005-60085_100x100_fit.jpg)
Jaimie van Heije nieuwe signature chef van restaurant Next
In oktober 2022 brachten Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek met NEXT een nieuw verhaal naar de NDSM, op nog geen 300 meter van hun Pllek. Ze namen d...
![Ron Blaauw: “Je moet wél durven”](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31870/groots-ondernemen-ron-blaauw-59955_100x100_fit.jpg)
Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
![Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31815/veiligheid-stelen-frauderen-59829_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?
Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...
![10 restaurants toegevoegd aan Michelingids voor april 2024](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31812/20230424mrf400221ca89180512472e9b875016ff92329659175-59821_100x100_fit.jpg)
10 restaurants toegevoegd aan Michelingids voor april 2024
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
![Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31744/veiligheid-betaalmethodes-59669_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?
Het afhandelen van de rekening kan soms een heikel punt zijn, maar uiteindelijk moeten gasten betalen voor het eten en drinken dat zij hebben genoten...
![Horeca & Veiligheid: zo richt je cybersecurity in voor je horecabedrijf](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31688/veiligheid-cybersecurity-59554_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: zo richt je cybersecurity in voor je horecabedrijf
Horecabedrijven hebben (soms zonder zich ervan bewust te zijn) vaak flinke hoeveelheden data van gasten in hun bezit. Naast adressen en telefoongegeve...
![JanBas van Aalderen: “Het is cruciaal om een koers te bepalen voor je zaak”](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31625/groots-ondernemen-jan-bas-van-aalderen-59398_100x100_fit.jpg)
JanBas van Aalderen: “Het is cruciaal om een koers te bepalen voor je zaak”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31654/img-7358-licht-59470_100x100_fit.jpg)
Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![De Beren populairste restaurantketen van Nederland](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31647/1655909234809457038-59446_100x100_fit.png)
De Beren populairste restaurantketen van Nederland
De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14 procent). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10 procent van de Nederlan...
![Column Charlotte Mauritz: De Olympische droom](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31614/knipsel575215800458245584975891359198-59373_100x100_fit.png)
Column Charlotte Mauritz: De Olympische droom
Afgelopen week was het na vier jaar eindelijk weer zover. De Culinary Olympics 2024, ook wel bekend als IKA, vonden plaats in Stuttgart tijdens de hor...
Zo verovert Mexico ons land via Salsa Shop
Nederlanders opnieuw laten kennismaken met de Mexicaanse keuken. Dat is het doel van de oprichters achter Salsa Shop. En het snelgroeiende aantal vest...
![Column Giuseppe Mazziotta (18): Wij eten meer yuzu met mangoestan](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31407/vandaag57472578375824758627-58925_100x100_fit.jpg)
Column Giuseppe Mazziotta (18): Wij eten meer yuzu met mangoestan
Je hoort het wel de laatste tijd ‘Yuzu, Bergamot, Tonka’, het zijn allemaal rages die in de horeca worden gebruikt. Een paar jaar geleden...
![“Gasten staan weleens op als ze horen dat wij geen alcohol schenken”](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31368/img-9563-online-58823_100x100_fit.jpg)
“Gasten staan weleens op als ze horen dat wij geen alcohol schenken”
Ondernemen in Middelburg. Daniel Wenzel waarschuwt aan het begin van het gesprek: “Ik doe de bezorging, dus het kan zijn dat ik er zo even tien...
![Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31301/rendement-trends-58684_100x100_fit.jpg)
Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?
Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...
Eigenaren Restaurant Fort de Gagel blikken terug naar opening
"Toen wij in 2021 voor het eerst over het eiland liepen, troffen we gebouwen aan waar de afgelopen 140 jaar weinig liefde in was gestopt. Wel lag er e...
![Het Nieuwe Nassen breidt uit met 20 nieuwe horecagelegenheden](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31146/bc010hnn-het-nieuwe-nassen-ambassadeurs-perry-de-man-en-pepijn-schmeink-58360_100x100_fit.jpg)
Het Nieuwe Nassen breidt uit met 20 nieuwe horecagelegenheden
Komende maanden zet een nieuwe lichting Rotterdamse restaurants en hotels de tanden in de challenges van Het Nieuwe Nassen, een hands-on programma om...
![15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30797/158764318516334224-57585_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau
Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![Van ‘hemelse werkplek’ voor Dopper naar beste vegan restaurant van Nederland](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31083/jnfoceanshaarlemopnames11042023foto6770-58220_100x100_fit.jpg)
Van ‘hemelse werkplek’ voor Dopper naar beste vegan restaurant van Nederland
Ondernemen in Haarlem. Toen Dopper, bekend van de hervulbare waterflessen, een jaar of vier geleden besloot op zoek te gaan naar een duurzamer pand om...
![Positiviteit overheerste op horecabeurs BBB Maastricht](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31090/1-58235_100x100_fit.jpg)
Positiviteit overheerste op horecabeurs BBB Maastricht
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
![Deze nieuwe award wordt uitgereikt op Folie Culinaire Maastricht](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30982/1679663079338728752-57992_100x100_fit.jpg)
Deze nieuwe award wordt uitgereikt op Folie Culinaire Maastricht
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
![Themamaand Bier: Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30863/bierpairing-57728_100x100_fit.png)
Themamaand Bier: Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen
Bierpairing is een trend die steeds populairder wordt in horecagelegenheden over de hele wereld. Het combineren van bier met de gerechten die op het m...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Hoogleraar Hettinga: “Deze trend sijpelt langzaam naar Europa”](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30898/de-toekomst-van-de-horeca-kasper-hettinga-36-57800_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Hoogleraar Hettinga: “Deze trend sijpelt langzaam naar Europa”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
Jongere generatie minder tevreden over restaurants dan oudere bezoekers
De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). He...
![Themamaand Bier: Welke kant gaat de Nederlandse biermarkt op?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30846/bier-met-grafiek-1-57690_100x100_fit.png)
Themamaand Bier: Welke kant gaat de Nederlandse biermarkt op?
Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de bierprijzen in de horeca het afgelopen jaar flink zijn gestegen. Deze hogere prijzen hebben vooralsnog echte...
![Column Fernando Jonker: Gaat gastvrijheid verloren bij restaurants met een wachttijd van weken?](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30841/test56420-57680_100x100_fit.jpg)
Column Fernando Jonker: Gaat gastvrijheid verloren bij restaurants met een wachttijd van weken?
‘Wat moet ik doen om hier een plekje te bemachtigen?’ ‘Ik sta hier voor de vierde keer maar jullie zitten altijd vol.’ ‘...
![Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30824/100chefsbygaultmillauverticaal57359-57641_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs
Gault&Millau heeft de line-up van ‘100Chefs by Gault&Millau’ compleet. Tijdens het evenement, dat op zaterdag 30 september en zond...
Vier kassasystemen voor restaurants uitgelicht
Het kiezen van het juiste kassasysteem kan een restaurant niet alleen helpen bij het soepel afhandelen van transacties, maar ook bij het stroomlijnen...
![Column Giuseppe Mazziotta (18): Met kennis maak je jezelf goud waard](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30747/vandaag-57473_100x100_fit.jpg)
Column Giuseppe Mazziotta (18): Met kennis maak je jezelf goud waard
Het is van belang en je kunt er letterlijk en figuurlijk niet zonder; geld. Alleen zijn we er iets te hebberig mee, al op jonge leeftijd. Veel bedrijv...
!['100 Chefs' bijeen; Gault&Millau organiseert groots culinair evenement](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30692/100chefsbygaultmillau-verticaal-57359_100x100_fit.jpg)
'100 Chefs' bijeen; Gault&Millau organiseert groots culinair evenement
Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseert Gault&Millau het evenement '100 Chefs by Gault&Millau', in het Miele E...