Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Lyan van Furth, vaste fotograaf voor onder andere Erik Tas, Dennis Huwaë, Fred Mustert en Tim Golsteijn is in 2023 voor de vierde keer benoemd to...
Op 17 en 18 september koken vier innovatieve chefs samen in de keuken van restaurant Daalder* The Best Chef Dinner. Dennis Huwaë van Daalder, Mic...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media aan Bar Gui in Amsterdam te openen. De deuren gaan op 1 april...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Nieuw gerecht, nieuwe smaken, nieuw idee. In gedachten kookt en ontwikkelt Dennis Huwaë 24/7 door. Vanaf oktober laat hij dat proces proeven in D...
Het Amsterdamse restaurant Daalder (één ster) opent 16 september een pop-up restaurant op het Museumplein in Amsterdam. Vijf dagen la...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren in Cothen, alwaar sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wol...
Chefkok Dennis Huwaë, bekend van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam, gaat een intensieve samenwerking aan met Theater & Co...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterre...
In de hagelnieuwe app van de Michelingids staan twee dagen voor de officiële bekendmaking al tien restaurants die maandag eigenlijk pas de nieuwe...
Op 8 november 2020 vond de derde editie plaats van het gastchef event in Restaurant Hemingway, deze keer was het niemand minder dan tweesterrenchef Ed...
Dennis Huwaë, chef van restaurant Daalder te Amsterdam, was vrijdag 11 september te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom. Samen met ch...
Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan. Chef Torben Bouterse zal o...
En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Makro maakt onderdeel uit van de grootste vakbeurs van Nederland omdat de Horecava net als Makro de horeca naar een hoger plan wil tillen. Van 7 t/m 1...
Het aftellen is begonnen, over een paar uurtjes weten we welke toprestaurants in Nederland een eerste Michelinster krijgen, er een ster bij zullen kri...
Popcultuurpodium de Melkweg heeft vandaag de deuren van haar eigen café/restaurant genaamd MILK geopend aan de Marnixstraat 409 in Amsterdam. H...
Ciel Bleu (Hotel Okura Amsterdam) heeft de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij gevierd met een culinair evenement: Chefs Favou...
Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...
Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de...
Het Italiaanse restaurant Mazzo aan de Rozengracht in Amsterdam houdt van donderdag 22 juni tot september 2017 een grootse zomeruitverkoop. Het restau...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk, de chefs van restaurants Daalder en Guts & Glory, openen begin december een nieuw restaurant: Restaurant B...
Vanaf vandaag kunnen gasten van restaurant Bij Kees hun portemonnee thuislaten en afrekenen met de Daalder-app: een e-wallet waarmee consumenten gem...
Richard van Oostenbrugge van restaurant BordÂEau is tijdens de GaultMillau 2014 Awards verkozen tot Chef van het jaar. De award voor Belofte van het...