Er werken in de horeca steeds meer ZZP’ers, maar vaak zijn de rechten en plichten niet duidelijk. Schijnzelfstandigheid komt dan ook steeds vake...
De FNV heeft een sociaal plan met Deliveroo afgesproken voor ruim 9000 Riders (maaltijdbezorgers). Dat is nodig, nu Deliveroo op 30 november uit Neder...
Deliveroo maakte vandaag bekend een consultatieproces te zijn gestart over hun plannen voor een mogelijk vertrek uit Nederland. De maaltijdbezorgdi...
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSI...
Aanstaande zaterdag (28 mei) is het weer Internationale Hamburgerdag. Een betere reden voor consumenten om deze Amerikaanse lekkernij te bestellen is...
Maaltijdbezorgers Deliveroo en Uber Eats misleiden consumenten door servicekosten te verstoppen. Uber Eats laat ook het aanbod van restaurants veel gr...
Casper, de snelgroeiende ghost kitchen keten in België, kondigt aan € 5 miljoen te hebben opgehaald in een Series-A-ronde onder leiding...
Dat Nederlanders dol zijn op pizza moge duidelijk zijn: deze Italiaanse lekkernij staat met stip op nummer één van de meest bestelde ger...
Afhaal- en bezorgplatform Deliveroo blikt aan het einde van het jaar terug op 2021. De meest populaire gerechten, zowel wereldwijd als lokaal, zi...
Platformmedewerkers, zoals maaltijdkoeriers en Uber-chauffeurs, moeten in vaste dienst kunnen gaan werken als het aan de Europese Commissie ligt. Het...
In de komende maand breidt maaltijdplatform Deliveroo haar diensten uit naar drie nieuwe Nederlandse steden in Noordoost-Nederland. De eerste uitbreid...
Het aantal veganistische bestellingen bij Deliveroo is met 236(!) procent gestegen. Dat maakt Deliveroo vandaag bekend in aanloop naar Wereld Veganism...
Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...
Een frisse salade, een kliekje van gisteravond of toch een bammetje kaas - wat eten Nederlanders het liefst tijdens de kantoorlunch? Maaltijdplatform...
Deze week mogen we weer genieten van een zonnige zomerweek - en daar hoort voor velen ook ijs bij: 90% van de Nederlanders is dol op een ijsje op z&rs...
Aankomende vrijdag is het International Friends Day, de dag waarop je de relatie met de mensen met wie je lief en leed deelt viert. Toch zijn er meer...
Terwijl we ons - onder genot van het eerste biertje op het terras - voorbereiden om tevoorschijn te komen uit een lang jaar van lockdowns, is Del...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...
Het is vrijdag Nationale Pannenkoekendag: dé dag om jouw favoriete pannenkoek te eten - of juist een hele stapel. Maar hoe ziet de perfecte pan...
Deliveroo heeft een sterke financiële en operationele prestatie voor 2020 onthuld in aanloop naar de voorgenomen beursnotering op de London...
Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burg...
Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet...
Maar liefst vijf maanden hielden de restaurants dit jaar de deuren noodgedwongen gesloten. Een rollercoaster door de hel voor veel horecaondernem...
Het aantal maaltijdbezorgingen is tijdens de coronacrisis sterk gegroeid, maar het marktaandeel van de grote bezorgplatforms loopt ondertussen terug....
Ondanks corona hebben we voor jullie een prachtige decemberuitgave van De RestaurantKrant kunnen maken. In deze editie extra aandacht voor het thema &...
Dit jaar waren we meer thuis dan ooit, en met tijdelijke lockdowns waarbij we minder uiteten konden kwam er een omslag in hoe en wat we het liefste et...
Terwijl de deuren van de horeca in 2020 voor een groot deel gesloten bleven, ontwikkelden veel horecaondernemers aan de achterkant van hun zaak een ni...
Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heef...
Deze maand is het alweer vijf jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde. Inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en p...
Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet a...
Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door te...
Vier jaar geleden liet Poké Perfect ons land voor het eerst kennis maken met de poké bowl. Al snel bleek het healthy fast-food concept e...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen,...
Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben vi...
In een open brief reageert de oprichter van Deliveroo, Will Shu, op de uitbraak van het coronavirus: "In het licht van de onzekerheid waar we...
Nationale Week Zonder Vlees of niet, uit cijfers van maaltijd platform Deliveroo blijkt dat we steeds vaker onze eetlust stillen met vegetarische gere...
Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen a...
Speciaal voor Valentijnsdag wordt de beroemde FEBO op het Amsterdamse Stadionplein omgetoverd tot romantisch restaurant: Maison FEBO. Een ode aan de e...
Het was Deliveroo’s doel om eind 2019 vijftig virtual brands te hebben in Nederland en dat doel is behaald. Chicken Today uit Breda, o...