Woensdag 6 november 2024 maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025 bekend. Er werden...
Op maandag 24 juni streden de drie geselecteerde teams Restaurant Puur Sanh, Restaurant Basiliek en Restaurant Zoldering op het podium van de Nederlan...
Onlangs opende IJssel Restobar haar deuren in Pillows Hotel aan de IJssel. Het fine-dining restaurant IJssel in Pillows Hotel Deventer heeft plaatsgem...
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Op 24 april is het zo ver: de jaarlijkse Sterrenceremonie van Michelin Nederland in Amsterdam. Inspecteurs van Michelin maken maandelijks enkele resta...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorend boutique hotel maken sinds 1 januari onderdeel uit van Pillows Hotels. Chef Jannis Brevet...
De jonge ondernemers Bart Leussink en Janiek van den Broeck openen begin maart 2023 hun eigen hotel en restaurant in Arnhem. Een naam is nog niet beke...
Op maandag 14 november namen in Amsterdam restaurants Vigor (1 ster) uit Vught en Zoldering (1 ster) en Flore (2 sterren) uit Amsterdam het tegen elka...
Donderdag 10 november 2022 maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend. Voor deze wedstrij...
Poké Perfect opent op 4 juni een nieuwe locatie op de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn. De formule blijft op volle toeren dr...
Vlees eten verandert. Voor de zelfslachtende en ambachtelijke Slagerij ter Weele in Oene betekent dat alleen maar meer klandizie. Klanten eten misschi...
Syrco Bakker is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2022. Dat gebeurde tijdens de feestelijke lancering van de Gault&Millau-gi...
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...
Het nieuwbakken kabinet komt donderdagochtend bij elkaar om de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus en de daarbij horende beperkende maatre...
Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit sam...
The Lemon Tree uit Deventer is de trotse winnaar van Hollands Best Delivery 2021. Chefkok Valentijn Bergers en zijn brigade pakte iedereen in met hun...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe...
Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaura...
Als horecaondernemer ben je misschien wel bekend met het begrip paracommercie. Het gaat hierbij om horeca-activiteiten van bijvoorbeeld sportkantines,...
Met een gemiddeld reviewcijfer van maar liefst een 9,73 is Mezger (Domburg) uitgeroepen tot absolute winnaar van de 14e HEERLIJK10Daagse editie. Het p...
De Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam maken vandaag bekend dat Alice Waters de winnaar is van de Johannes van Damprijs 2017. De p...
Ruim drie en een half duizend vierkante meter restaurant, meer dan vijfhonderd zitplaatsen, een speelhoek waar de Ikea jaloers op is en duizend vierka...
De gemeente Deventer heeft de vergunningaanvraag om van de synangoge Deventer een foodhal te maken afgewezen. De synagoge is een rijksmonument en de g...
Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis...
Met de opening van de 250e vestiging in Steenwijk bereikt Domino’s vandaag een belangrijke mijlpaal. De pizzaketen mag zich namelijk het gr...
De Restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Wat is het meest favoriete gerecht op Thuisbezorgd.nl? Klanten kunnen uit duizenden gerechten kiezen, van boerenkool tot Japanse champignonburgers. Ma...
Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...
Vandaag gaat De week van het Nederlandse Bier van start. Doel van deze week is om de consument kennis te laten maken van het Nederlandse bier dat er o...
Gisterenmiddag ontvingen Vera Linskens en Laurens Bontius namens Franchisenemer Henk Koning het certificaat dat hoort bij het hoogste prestatieniveau...
Een 45-jarige man, die sinds 2011 werkzaam was als kok in een eetgelegenheid in Deventer, blijkt jarenlang uitgebuit te zijn. Hij werd bijna niet beta...
Een nieuw concept met vegetarische en glutenvrije hamburgers Een aantal (ex-)ondernemers in de horeca slaan de handen ineen om een moderne en toeko...
De horeca op de Brink in Deventer kan zich vinden in de terrasregels en controles daarop. Volgens ondernemers heeft de horeca zich deze week unan...
De Zutphense binnenstad krijgt er een nieuw hotel met 15 hotelkamers en een restaurant bij. In oktober opent Hollands Glorie de deuren, meldt de...
De Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen liet vorig jaar een onderzoek uitvoeren naar het gebruik en de waardering van frisdrank. De onde...