Twee jaar na de introductie van deze terugkerende samenwerking aan het einde van het jaar, heeft Poké Perfect opnieuw enkele bowls ontwikkeld i...
BBB Maastricht, de vakbeurs voor horecaprofessionals uit Nederland en België vond van 7 t/m 9 oktober plaats in MECC Maastricht. De Michelin Guid...
Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
Vrijdag 17 mei opent Soulkitchen officieel de deuren. Gelegen in een historisch pand in het hart van Amsterdam is Soulkitchen meer dan alleen een rest...
Maruki, een innovatief concept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, opent binnenkort haar deuren als allereerste volledig halal Japan...
LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...
Ondernemen in Middelburg. Daniel Wenzel waarschuwt aan het begin van het gesprek: “Ik doe de bezorging, dus het kan zijn dat ik er zo even tien...
La Liste heeft zijn ranglijst voor 2024 met de duizend beste restaurants van de wereld onthuld. Deze lijst wordt samengesteld door een algoritme aan d...
Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland hebben meer nog dan hun Nederlandse collega’s last van het personeelstekort. Het inspireert he...
Was het wokakkoord in 2013 nog één van de grootste successen van de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), in 2022 hee...
SushiPoint won vorig jaar al de award voor ‘ Beste Nationale Keten’ en kreeg toen 50.000 stemmen van de klanten van Thuisbezorgd. Dit jaar...
Nederlandse eetliefhebbers hebben restaurant Burgers & Frites uit Rotterdam (Zie foto bovenin) verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland....
The Dylan Amsterdam opent op woensdag 1 maart 2023 een Chef’s Table concept met plaats voor 6 gasten per dag in samenwerking met Chef Filip...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Er verdwijnen steeds meer Chinees-Indische restaurants in Nederland. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat de afgelopen twee jaar 86 rest...
Nederlanders geven steeds meer geld uit aan eten en drinken. In 2023 groeit de foodmarkt naar een omzet €68,9 miljard; dat is een toename van 3,9...
Rohini Atwaroe van By Jarmusch in Rotterdam heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd. Waar ze tijdens de vorige Horecava de prijs voor de lekkerste...
Poké Perfect is een bijzondere samenwerking aangegaan met culinair ondernemer Ron Blaauw, bekend van zijn restaurants. Ze creëerden samen...
Sinds 2012 behoort IZAKAYA Asian Kitchen & Bar tot een van Amsterdams meest populaire en culinaire hotspots. Het instituut van de Japanse gastrono...
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij zal vanaf vandaag als ‘Chef de Cuisine’ de keukenbrigade o...
Maar liefst 10% van alle restaurants in Nederland is Italiaans. Op de voet gevolgd door Franse restaurants (9%) en Chinese eetgelegenheden (6%). Dit e...
In augustus opent aan de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat high end restaurant SECRET GARDEN. Geïnspireerd op multidisciplinaire horecagelegenhede...
Het summum van een slimme keuken is de zogenaamde Dark Kitchen. Het restaurant waar geen gasten worden ontvangen en waar strikt en alleen voor de bezo...
Begin deze zomer opent SHIN aan de Rodezand in Rotterdam. Een moderne, gezellige Japanse tapasbar en matcha-café in izakaya-stijl. Dit nieuwe h...
Poké Perfect opent op 4 juni een nieuwe locatie op de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn. De formule blijft op volle toeren dr...
BlueBlood is in het centrum van Den Haag in het Hilton aan de Zeestraat geopend. Op die plek komt nu de Japanse en Peruaanse keuken samen met het &lsq...
Michelin heeft deze week in het Cognac-theater in de Charentes regio de Michelin Gids Frankrijk 2022 uitgebracht in aanwezigheid van een aantal chef-k...
Eng, afstandelijk, ingewikkeld en onbetrouwbaar. Zomaar wat woorden die worden geassocieerd met het inzetten van robots in de horeca. In Nederland hou...
Abi Patat uit Amsterdam (zie foto) is het beste bezorgrestaurant van Nederland en heeft vandaag een Thuisbezorgd.nl Award 2021 in ontva...
Van 3 tot en met 19 maart creëren de executive chefs van restaurant Yamazato en Ciel Bleu gezamenlijk een Omakase menu met 16...
Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren midden in het centrum van Den Haag aan de Zeestraat 35. Met de komst van BlueBlood wordt het Nikkei cuisineco...
Afhaal- en bezorgplatform Deliveroo blikt aan het einde van het jaar terug op 2021. De meest populaire gerechten, zowel wereldwijd als lokaal, zi...
Thuisbezorgd.nl deed voor het eerst onderzoek naar het eet- en bestelgedrag van Nederlanders. Met de geanonimiseerde data van de bestellingen van...
Volgens het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is het aantal maaltijdbezorgingen in Nederland sinds de coronapandemie met 37% gestegen ten o...
Gasten kunnen zich vanaf vandaag weer klaarmaken voor culinaire verwennerijen in het bekroonde restaurant Taiko Cuisine. Met een gloednieuwe chef en d...
Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...
Betalen voor hoe lang je blijft, niet voor wat je eet. Dat is het concept van all inclusive restaurant de Watertuin. Medio november opent de formule e...
Een frisse salade, een kliekje van gisteravond of toch een bammetje kaas - wat eten Nederlanders het liefst tijdens de kantoorlunch? Maaltijdplatform...
iKi Beer breidt het assortiment uit met een lijn gastronomische bieren in samenwerking met topchef Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten. U...