Je hebt gezocht op: tech

Sidney Schutte (Spectrum**) pakt Michelinster in Maleisië
15 november 2024Nieuws

Sidney Schutte (Spectrum**) pakt Michelinster in Maleisië

"Slechts vijf maanden sinds het openen van de deuren in de bruisende stad Kuala Lumpur, heeft Restaurant Molina al een Michelinster verdiend!" Dit laa...

Deze topchefs staan klaar voor Taste of Horecava by Gault&Millau
5 november 2024Nieuws

Deze topchefs staan klaar voor Taste of Horecava by Gault&Millau

Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland's meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de e...

Aroma organiseert culinaire avond in Vaassen met Italiaanse gastchef
1 november 2024Nieuws

Aroma organiseert culinaire avond in Vaassen met Italiaanse gastchef

Op woensdag 20 november verwelkomt Restaurant Aroma chef-kok Fabrizio Pagliaroni van het bejubelde Buccia Trattoria uit Sabaudia (Italië) voor ee...

KHN deelt resultaten arbeidsmarktmonitor 2023: "Meer mensen dan ooit werkzaam in de horeca"
29 oktober 2024Nieuws

KHN deelt resultaten arbeidsmarktmonitor 2023: "Meer mensen dan ooit werkzaam in de horeca"

Nieuwe cijfers uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector laten zien dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft ber...

Samenwerking Sligro en FLINK: betaalbare en duurzame energie voor horecaondernemers
29 oktober 2024Nieuws

Samenwerking Sligro en FLINK: betaalbare en duurzame energie voor horecaondernemers

Groothandel Sligro Food Group en FLINK Nederland, een onafhankelijk full-service energiepartner voor de zakelijke markt, kondigen vandaag hun samenwer...

Horecaondernemers kunnen nog profiteren van cyberveiligheidssubsidie
10 oktober 2024Nieuws

Horecaondernemers kunnen nog profiteren van cyberveiligheidssubsidie

Veel kleine bedrijven in de sectoren handel, vervoer en horeca hebben nog niet genoeg maatregelen genomen om hun cyberveiligheid te waarborgen. Dit bl...

Ciel Bleu behoudt Michelinsterren en blijft schitteren aan de culinaire top
7 oktober 2024Nieuws

Ciel Bleu behoudt Michelinsterren en blijft schitteren aan de culinaire top

Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...

Jordan Prince van Morille* wint de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024’
1 oktober 2024Nieuws

Jordan Prince van Morille* wint de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024’

Woensdag 25 september werd tijdens de horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de ‘Jonge Keukenhe...

Iris van Baar - de Laat wint Het Glazen Kalf 2024
26 september 2024Nieuws

Iris van Baar - de Laat wint Het Glazen Kalf 2024

Woensdag 25 september werd tijdens de wedstrijd 'Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf' op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 van Gastvrij Rotterdam...

Bieko Rindt van restaurant De Kleischuur wint “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024
25 september 2024Nieuws

Bieko Rindt van restaurant De Kleischuur wint “Minder Zout, Meer Smaak Award” 2024

Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 gestreden om de “Minder Zout, Meer...

Björn de Waal met team Het Arsenaal 1309 wint de Euro-Toques Restaurantprijs
24 september 2024Nieuws

Björn de Waal met team Het Arsenaal 1309 wint de Euro-Toques Restaurantprijs

Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de felbegeerde Restaurantp...

Nelson Tanate van De Librije geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
22 september 2024Nieuws

Nelson Tanate van De Librije geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op vrijdag 20 september is Nelson Tanate (33), chef-kok van Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Tanate...

Michelin voegt 24 nieuwe restaurants toe aan gids
18 september 2024Nieuws

Michelin voegt 24 nieuwe restaurants toe aan gids

Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...

Finalisten voor 'PALUX Young Innovation Award 2024 Internationaal by Euro-Toques' bekend
6 september 2024Nieuws

Finalisten voor 'PALUX Young Innovation Award 2024 Internationaal by Euro-Toques' bekend

De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium te geven. Zij kun...

Jubileumeditie van Sligro’s Wine Experience op dinsdag 15 oktober
3 september 2024Nieuws

Jubileumeditie van Sligro’s Wine Experience op dinsdag 15 oktober

Sligro organiseert op dinsdag 15 oktober de vijfde editie van Wine Experience, het toonaangevende wijnevenement van Sligro voor horecaprofessionals. H...

Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam
23 augustus 2024Nieuws

Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam

Op 24 september 2024 reikt We’re Smart in samenwerking met Gastvrij Rotterdam zijn jaarlijkse Future Awards uit. De Future Awards is de bekronin...

Dit is het programma van Euro-Toques Nederland & International tijdens BBB Maastricht
20 augustus 2024Nieuws

Dit is het programma van Euro-Toques Nederland & International tijdens BBB Maastricht

Zondag 6 oktober 14.00 – 16.30 uur Tijdens de exclusieve Folie Culinaire Preview Day zullen de Partners van Euro-Toques je inspireren met produ...

Nieuw Italiaans restaurant in Amsterdam: Demetra opent de deuren
16 augustus 2024Nieuws

Nieuw Italiaans restaurant in Amsterdam: Demetra opent de deuren

In het centrum van Amsterdam, aan de Reguliersdwarsstraat, opent het Italiaanse restaurant Demetra. Met een kaart vol verse en huisgemaakte Italiaanse...

Dit zijn de zes finalisten van de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf’
12 augustus 2024Nieuws

Dit zijn de zes finalisten van de ‘Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf’

Woensdag 25 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zal vanaf 11.00 uur de finale plaatsvinden van de...

Tien jaar Salsa Shop: van één zaak in Amsterdam naar buitenlandse plannen
8 augustus 2024Nieuws

Tien jaar Salsa Shop: van één zaak in Amsterdam naar buitenlandse plannen

Dit jaar viert Salsa Shop haar tienjarig bestaan. Jeugdvrienden Louis Wesseling en Steven Visser openden in 2014 hun eerste zaak in de Amsterdamse Ams...

Twee chefs uit Nederlandse keukens in de race voor titel ‘World’s Best Young Chef’
7 augustus 2024Nieuws

Twee chefs uit Nederlandse keukens in de race voor titel ‘World’s Best Young Chef’

Twee chefs van Nederlandse restaurants strijden dit jaar om de titel beste jonge chef in de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/2025. Noa...

Dit zijn de zes finalisten voor de 'Minder Zout, Meer Smaak award' tijdens Gastvrij Rotterdam
6 augustus 2024Nieuws

Dit zijn de zes finalisten voor de 'Minder Zout, Meer Smaak award' tijdens Gastvrij Rotterdam

Op 24 september vindt de finale van de 'Minder Zout, Meer Smaak Award 2024' plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Samen met Smaakmakers...

Zes kandidaten in finale van Euro-Toques Nederland Restaurantprijs
31 juli 2024Nieuws

Zes kandidaten in finale van Euro-Toques Nederland Restaurantprijs

Maandag 23 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware C...

UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven
23 juli 2024Nieuws

UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven

Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...

Horecapersoneel in loondienst jaloers op zzp-collega
22 juli 2024Nieuws

Horecapersoneel in loondienst jaloers op zzp-collega

Drie op de vijf horecamedewerkers zijn wel eens jaloers op zzp’ers. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gedreven softwareoplos...

JRE chef Eric van Bochove* vaart met Swan Hellenic van Amsterdam naar Lissabon
18 juli 2024Nieuws

JRE chef Eric van Bochove* vaart met Swan Hellenic van Amsterdam naar Lissabon

JRE-Jeunes Restaurateurs kondigt aan dat Michelin-ster chef Eric van Bochove, van restaurant ’t Vlasbloemeken* in Koewacht, zal meevaren met S...

Chefs zijn weer trots op hun roots
11 juli 2024Nieuws

Chefs zijn weer trots op hun roots

Onlangs mocht ik te gast zijn bij de opening van Restaurant Ode in Dokkum, de prachtige nieuwe zaak van chef Geert-Jan Vaartjes. Restaurant Ode is alw...

Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service
11 juli 2024Nieuws

Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service

Op dinsdag 8 juli is de innovatieve Dry Aged Biet Chefs Club officieel gelanceerd, een unieke samenwerking tussen vier vooraanstaande topchefs: Yornie...

Eerste geslaagden SVH Plant-based chef
5 juli 2024Nieuws

Eerste geslaagden SVH Plant-based chef

De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve...

PALUX Young Innovation Award 2024 gaat internationaal
5 juli 2024Nieuws

PALUX Young Innovation Award 2024 gaat internationaal

De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium te geven. Zij kun...

Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025
3 juli 2024Nieuws

Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025

Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een...

Euro-Toques komt met een geheel nieuw programma tijdens Gastvrij Rotterdam
3 juli 2024Nieuws

Euro-Toques komt met een geheel nieuw programma tijdens Gastvrij Rotterdam

Dit jaar zal Euro-Toques Nederland met een geheel nieuwe invulling van de wedstrijdarena en de wedstrijden komen tijdens Gastvrij Rotterdam 2024. Het...

Restaurant Ode biedt een avondje Fries eten in Dokkum
1 juli 2024Nieuws

Restaurant Ode biedt een avondje Fries eten in Dokkum

Niet naar de Italiaan, Griek of Thai, maar een avondje Fries eten. Dat kan vanaf deze week bij gastronomisch restaurant Ode in Dokkum. Eten bij Ode mo...

10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak
25 juni 2024Nieuws

10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak

Niets vult een horecazaak zo aangenaam als de geur van versgebakken brood. Deze geur kan een belangrijke marketingtool zijn, omdat het een gevoel van...

Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld
20 juni 2024Nieuws

Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld

Brood en bier: twee alledaagse producten die al eeuwenlang een plaats hebben in onze cultuur en keuken. En twee producten die meer met elkaar gemeen h...

“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”
13 juni 2024Nieuws

“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”

Gasten van B&B de Maaskei komen naar het Limburgse Geulle voor hun rust, voor kunstbeurs Tefaf of voor een concert van André Rieu. Eigenaar...

Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z
11 juni 2024Nieuws

Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z

In dit artikel wordt de wereld van brood in alfabetische volgorde toegelicht. Van simpel afbakbrood tot de termen lamineren en poolish, je leest...

Chiel de Boer wint Jeunes Chefs Competitie 2024
10 juni 2024Nieuws

Chiel de Boer wint Jeunes Chefs Competitie 2024

Chiel de Boer (22) heeft de editie 2024 van de Jeunes Chefs Competitie gewonnen. Deze kookwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de nationale af...

Nieuw restaurant 'Vegitalian' in Rotterdam geïnspireerd op vegetarische mediterrane keuken
10 juni 2024Nieuws

Nieuw restaurant 'Vegitalian' in Rotterdam geïnspireerd op vegetarische mediterrane keuken

Rotterdam heeft een nieuwe hotspot: restaurant Vegitalian. Waar tot begin dit jaar de entree van Tech noir zat, is nu plaatsgemaakt voor een all day h...

Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld
7 juni 2024Nieuws

Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld

Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...