Ondernemen in… In het midden van het Groene Hart staat de scheve toren van de Sint-Janskerk als kenmerkend symbool van Linschoten. De verzakte...
SVH-Meesterkok Theus de Kok kookte ruim dertig jaar als chef-kok bij Restaurant De Echoput, dat bekendstaat om zijn wildbereidingen. In zijn hoogtijda...
De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan prod...
De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van ...
Een echte zomer is de zomer van 2021 voor de horeca niet geweest. Terrasinkomsten bleven vanwege het matige weer achter. September is de maand van ...
Ondernemen is vooruitkijken. Iedere maand geeft onze redactie jou als horecaondernemer een overzicht met dagen waar extra omzetkansen liggen. Daarin k...
E-mailadressen zijn goud waard, maar restaurateurs doen er tot op heden weinig mee. “Een gemiddelde restaurateur kan niet eens een database van...
Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten of juist buiten de k...
Hij is er weer! De oktobereditie van De RestaurantKrant. Via deze link kan je hem downloaden. Op de cover staat Wim Cox, die na een succesv...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Inkopen doen kan een tijdrovend en duur klusje zijn. Hoe kun je als horecaondernemer hierop besparen in zowel tijd als geld? Joyce den Harder, account...
Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kess...
Wild wordt door vrijwel iedereen met het najaar en de feestdagen geassocieerd. Sommige restaurants grijpen het wildseizoen aan om het product extra te...
Vier maanden na de start van het mosselseizoen hebben Zeeuwse mosselen zich zeer goed verder ontwikkeld. De mosselen zijn afgelopen periode doorgegr...
Het wildseizoen staat weer voor de deur. De hoogste tijd om aan onze panelleden Terry Priem en Roderik Seubers te vragen wat ze voor hun gasten dit n...
Hollands Wild heeft vlees van duizenden ganzen verwerkt. Daarmee is dit duurzame vlees behoed van destructie. Er is een duidelijke trend zichtbaar: in...
Op maandag 28 november in Figi Zeist is de themadag: De echte magie van het restaurant. Sprekers zijn onder andere Tom Kellerhuis, Ilja Gort, Ronald...