Je hebt gezocht op: wildseizoen

Carel Alberts: “Ik kies altijd voor de mens met het hart”
2 september 2024Nieuws

Carel Alberts: “Ik kies altijd voor de mens met het hart”

Ondernemen in… In het midden van het Groene Hart staat de scheve toren van de Sint-Janskerk als kenmerkend symbool van Linschoten. De verzakte...

SVH-Meesterkok Theus de Kok: ''Wild moet besterven, maar niet verrotten''
12 september 2022Nieuws

SVH-Meesterkok Theus de Kok: ''Wild moet besterven, maar niet verrotten''

SVH-Meesterkok Theus de Kok kookte ruim dertig jaar als chef-kok bij Restaurant De Echoput, dat bekendstaat om zijn wildbereidingen. In zijn hoogtijda...

Zo haal je meer omzet uit de feestdagen in de herfst
8 september 2022Nieuws

Zo haal je meer omzet uit de feestdagen in de herfst

De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan prod...

Het herfstterras; zeven tips voor meer omzet
5 september 2022Nieuws

Het herfstterras; zeven tips voor meer omzet

De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van &#...

Het herfstterras in de horeca: tips en valkuilen
27 augustus 2021Nieuws

Het herfstterras in de horeca: tips en valkuilen

Een echte zomer is de zomer van 2021 voor de horeca niet geweest. Terrasinkomsten bleven vanwege het matige weer achter. September is de maand van ...

Dit zijn de omzetkansen voor oktober
24 augustus 2021Nieuws

Dit zijn de omzetkansen voor oktober

Ondernemen is vooruitkijken. Iedere maand geeft onze redactie jou als horecaondernemer een overzicht met dagen waar extra omzetkansen liggen. Daarin k...

Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media
25 april 2019Nieuws

Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

E-mailadressen zijn goud waard, maar restaurateurs doen er tot op heden weinig mee. “Een gemiddelde restaurateur kan niet eens een database van...

"Wild verkoopt het best buiten de kaart om"
25 oktober 2018Nieuws

"Wild verkoopt het best buiten de kaart om"

Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten of juist buiten de k...

De oktobereditie van De RestaurantKrant
3 oktober 2018Nieuws

De oktobereditie van De RestaurantKrant

Hij is er weer! De oktobereditie van De RestaurantKrant. Via deze link kan je hem downloaden.  Op de cover staat Wim Cox, die na een succesv...

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen
17 september 2018Nieuws

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...

Zo wordt de inkoop goedkoop
20 december 2017Nieuws

Zo wordt de inkoop goedkoop

Inkopen doen kan een tijdrovend en duur klusje zijn. Hoe kun je als horecaondernemer hierop besparen in zowel tijd als geld? Joyce den Harder, account...

Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam
20 oktober 2017Nieuws

Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kess...

Peter Klosse ontkracht wildfabelen
16 december 2015Nieuws

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Wild wordt door vrijwel iedereen met het najaar en de feestdagen geassocieerd. Sommige restaurants grijpen het wildseizoen aan om het product extra te...

Zeeuwse mosselen hebben topkwaliteit
13 november 2015Nieuws

Zeeuwse mosselen hebben topkwaliteit

Vier maanden na de start van het mosselseizoen hebben Zeeuwse mosselen zich zeer goed verder ontwikkeld. De mosselen zijn afgelopen periode doorgegr...

Ons panel over wild op het menu
16 oktober 2015Nieuws

Ons panel over wild op het menu

Het wildseizoen staat weer voor de deur. De hoogste tijd om aan onze panelleden Terry Priem en Roderik Seubers te vragen wat ze voor hun gasten dit n...

Gans niet alleen met Kerst op tafel
12 mei 2014Nieuws

Gans niet alleen met Kerst op tafel

Hollands Wild heeft vlees van duizenden ganzen verwerkt. Daarmee is dit duurzame vlees behoed van destructie. Er is een duidelijke trend zichtbaar: in...

De echte magie van het restaurant
20 november 2011Nieuws

De echte magie van het restaurant

Op maandag 28 november in Figi Zeist is de themadag: De echte magie van het restaurant. Sprekers zijn onder andere Tom Kellerhuis, Ilja Gort, Ronald...