Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...
Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...
Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...
Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen Mauro Colagreco van restaurant Mirazur***, kookt dit najaar samen met chef Joris Bijdendijk van RIJKS,...
De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaat...
Veel horecaondernemers hebben een intolerantie-allergie; een allergie tegen mensen met een intolerantie. De vraag: “Moeten wij nog rekening houd...
Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rij...
Op 2, 3 en 4 november organiseren chefs van restaurant RIJKS® van het Rijksmuseum in Amsterdam en restaurant Nerua van het Guggenheim Museum in Bi...
Chef Mitsuharu 'Micha' Tsumura kookt samen met executive chef Joris Bijdendijk op 9 en 10 april in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmus...
Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers restaurant Gustu...
Op 28 mei is topchef Dan Hunter te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Iva...
Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS. Zoals de naam a...
RIJKS®...
Restaurant The Jane in Antwerpen van de Nederlandse topkok Sergio Herman blijft steken op twee Michelinsterren. Dat bleek vandaag in Gent bij de prese...
Het Italiaanse restaurant Osteria Francescana van chef Massimo Bottura is gisteravond uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2016. De Lib...
Volgende week verschijnt de top 50 van beste restaurants ter wereld, maar de plaatsen 51 tot en met 100 zijn al bekendgemaakt. De hoogste binnenkome...
Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collegaÂs een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat staat vanaf vandaag op de...
Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie. ~Foto: Massimo Bott...
Het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in Antwerpen heeft een definitieve naam gekregen en heet: The Jane. Eerder werd La Chapelle naar...
Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...
Zoë Lensen van restaurant Oud Sluis uit Sluis heeft vandaag 'Het Zilveren Koksmes' gewonnen op het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Vol emotie nam ze de pr...