Rotterdam is een nieuwe burger hotspot rijker. Chef-kok Diego Buik, bekend van Diego’s Burgers en De Duurste Burger Ter Wereld, heeft zijn nieuw...
De familie Van der Meer, eigenaar van Senses Restaurant & Albus Hotel in Amsterdam, is zeer blij met het eindresultaat van de volledig gerenoveerd...
Celest, het nieuwe concept op de 57e en 58e verdieping van De Zalmhaven in Rotterdam, krijgt steeds meer vorm. In de afgelopen maanden is een keukente...
Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de felbegeerde Restaurantp...
Begin augustus opende het gloednieuwe Los Cosmos zijn deuren in het centrum van Leiden. Het restaurant heeft een schitterende locatie gevonden in het...
Dit najaar opent Vivid: een restobar in de gezellige Nobelstraat in hartje Utrecht. "Het is een welkome verrassing tussen de cafés en studenten...
In de afgelopen twee jaar leverden Nederlandse groothandels twee keer zoveel vleesvervangers aan horeca en cateringbedrijven. De totale verkoop steeg...
Het ongeëvenaarde fine dining steakhouse restaurant Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge in Amsterdam, dat onderdeel is van The Entourage Group...
EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...
Bezoekers van de markt in Middelburg hebben een ruime keuze aan terrassen en grand cafés waar ze kunnen neerstrijken voor een drankje en een ha...
Na een aantal maanden flink bouwen is het eindelijk zover: De Beren Den Haag - Ypenburg opent haar deuren. Het nieuwe restaurant, gelegen in...
Op donderdag 30 mei opende het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein een nieuwe instructiekeuken in hun pand. De voormalige kleine, luxe keuken...
Samen met compagnon Christiaan Steijn heeft chef Kees Meinderts op 2 mei 2024 kasrestaurant Mearkas geopend. Het enige kasrestaurant van Friesland lig...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft alle...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft...
Daar waar de Amstelveenseweg overgaat in de Overtoom kunnen Amsterdammers sinds kort terecht bij Riot, een restobar met branie waar verschillen worden...
Na veertien maanden voorbereiding brengt een Amsterdamse groep sommeliers, muzikanten en creatieven vol trots hun eerste creatie op de markt. Een dran...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
Op 15 februari opent een nieuw funky restaurant met bar in Amsterdam: Krusta. Op het menu staat onder andere versgebakken pizza, bruschetta met auberg...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland een drietal restaurants bekend die hun intrede doen in de Nederlandse versie van de bekende gid...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersone...
LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...
ELA Restobar nodigt gasten uit om de warmte van de Jordanese gastvrijheid te ervaren, geïnspireerd door Mediterrane cuisine in een mid-century mo...
Een manier om omzet in de horeca te verhogen, is het toepassen van verkoopstrategieën. Hoe kunnen horecaondernemers deze strategieën inzette...
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...
Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...
De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en d...
Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...
Restaurant Eden in Valkenswaard, dat eerder deze week veel aandacht kreeg vanwege de introductie van kraai op het menu, neemt per 1 januari restaurant...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant&nb...