Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
Dinsdagavond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de twaalfde keer twee bijzondere restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in F...
Op dinsdag 28 mei was Restaurant Sillyfox in Veghel het bruisende culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs &lsq...
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...
Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor ‘Best Ita...
Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap tijdens Eindejaarsdiner met prijzen voor Basiliek (Harderwijk), Cèpes in Hotel de S...
Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandagavond uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar. Voor de door Italië Magazine georganiseer...
Op 23 mei was Restaurant Bentinck in Amerongen het culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs ‘Pers- &...
Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
De vakjury van de Nederlandse Horecaprijzen heeft, tijdens de awardshow op maandag 23 januari, Brasserie/Restaurant Beeckestijn aan de Rijksweg 130 in...
Gault&Millau is dit jaar wederom op uitnodiging van de gemeente Utrecht in Tivoli Vredenburg voor de uitreiking van de Gault&Millau-gids 2023...
Pianeta Terra staat op nummer negentien op de lijst van beste Italiaanse restaurants ter wereld 2023 van 50 Top Italy 2023. Daarmee is het volgens die...
Jeroen Sportel van Vive la Vie in Groningen is maandag 14 november tijdens het Eindejaarsdiner bij Hoog Holten door restaurantvereniging JRE-Nederland...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de tiende keer twee bijzondere...
Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch. Elk jaa...
Syrco Bakker is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2022. Dat gebeurde tijdens de feestelijke lancering van de Gault&Millau-gi...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culin...
Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het...
Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren ga...
Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze pr...
Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arja...
Tante Kee in Kaag is met een Bib Gourmand opgenomen in de gids voor 2019, die donderdag 8 november is gepresenteerd. Michelin kent deze onderscheiding...
Restaurant Parels in Haarlem heeft vorige week de Gouden VVV Dinercheque in ontvangst genomen. Net als in 2016 is Parels "Restaurant van he...
Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen van afgelo...
Tante Kee op Kaageiland is maandag 27 november door restaurantvereniging JRE Nederland uitgroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’. De bijzon...
Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...
Voor het zevende jaar op rij reiken de tijdschriften Italië Magazine en Leven in Frankrijk awards uit voor restaurants met een authentiek Italiaa...
Het restaurant Parels in Haarlem heeft de Gouden VVV Dinercheque uitgereikt gekregen, als "Restaurant van het jaar 2016". Deze prijs is voor...
Restaurantvereniging JRE heeft maandag 28 november awards uitgereikt aan ondernemers die afgelopen jaar opvallend ondernemerschap hebben getoond. Edwi...
Maandag zijn in de tuin van het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de zesde keer twee bij...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam onder grote belangstelling van restaurateurs, pers en genodigden voor de vijfde keer twee bijzonde...
Gisteravond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de vierde keer twee bijzondere restaurantawards uitgereikt. De prijs voor Het Fijnste Franse R...
Leven in Frankrijk presenteert voor de vierde keer de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Na het succes van de vorige drie jaa...
Richard van Oostenbrugge van restaurant BordÂEau is tijdens de GaultMillau 2014 Awards verkozen tot Chef van het jaar. De award voor Belofte van het...
Restaurant Ât Korensant in Molenrij mag zich het 'beste Euro-Toques Restaurant van het jaar' noemen. Op de eerste dag van de beurs van Gastvrij Rotte...
Voor de derde keer zijn de awards voor het Fijnste Franse Restaurant van Nederland en het Italië Magazine Restaurant van het jaar uitgereikt. De Fran...
De zoektocht naar de meest authentieke Franse en Italiaanse restaurants in Nederland is weer gestart. Voor het derde jaar op rij organiseren de magazi...