Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...
Ben jij een gepassioneerde horeca-professional die klaar is voor een uitdagende leiderschapsrol? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdra...
Het Noorden van Aalten is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024. Op de tweede plaats staat BRASA bar & kitch...
Bjorn Weerdenburg van Pannenkoe Bleiswijk heeft het NK Lekkerste Pannenkoek 2024 op de Horecava gewonnen. De jury loofde zijn creatie ‘Ik Peer u...
De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux hebben besloten om paling onmiddellijk van hun menu’s te verwijderen. Ze...
Donderdag 30 november maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven en leerme...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Een restaurant in De Koog op Texel moet voor twee maanden de deuren sluiten. De Nederlandse Arbeidsinspectie constateerde meerdere keren dat werknemer...
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te con...
Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2023 gepresenteerd. Blijf via dit liveblog - van de redactie va...
De kostenstijgingen van Heineken houden dit jaar aan. Dit terwijl de gasprijs in Europa daalt, “'Maar dat werkt bij ons met een jaar vertraging...
Na ruim 11 jaar stopt restaurant L’invité op de Bloemgracht in de Amsterdamse Jordaan. L’invité was vooral bekend om zijn du...
Donderdag 1 december maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top...
Zondag 29 januari 2023 organiseert de vriendenclub Les Patrons Cuisiniers een culinair event. In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 24 Patr...
Donderdag 10 november 2022 maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend. Voor deze wedstrij...
Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigi...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de 3 finalisten per categorie bekendgemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale va...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Syrco Bakker is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2022. Dat gebeurde tijdens de feestelijke lancering van de Gault&Millau-gi...
Compass Group gaat samenwerken met Local2Local. Het platform maakt het makkelijker voor boeren en andere producenten om hun producten lokaal te v...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
De tijd is gekomen om mijn prachtige restaurantje aan de Bloemgracht in Amsterdam over te dragen aan de volgende generatie. 10 jaar lang heb ik dit...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
HEINEKEN Nederland (Heineken) neemt de Texelse Bierbrouwerij over. Hiermee krijgt de succesvolle brouwer van het gelijknamige eiland een ste...
Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste...
Op woensdag 11 maart 2020 vond in Rotterdam de zesde editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ plaats. 91 Nederlandse brouwerijen hebben gezame...
We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek...
Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...
Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vak...
Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food fo...
En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe...
Het Kook Atelier is overall winnaar van de zestiende editie van Texel Culinair. Nieuwkomer De Pelikaan overtrof de verwachtingen en presenteerde een f...
Erik Stroink is Product Manager van de oudste horecavakbeurs van de Benelux, de BBB in Maastricht. Hij heeft het druk, want van 7 tot en met 9 oktober...
Dinsdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Dok 14 uit Cadzand werd uitger...
Kapitein Niels kwam met een groepje winelovers uit California. Niels doet speciale riviercruises for winelovers. Stevige kerel; als hij in Amster...
De jurysamenstelling van Texel Culinair 2019 bestaat dit jaar uit wethouder Hennie Huisman, culinair journalist en Masterchef Marc...
Bij Brouwerij Maximus in De Meern werd dit jaar door 132 proevers geproefd om te bepalen welk bockbier het lekkerste van Nederland is in 2018. Er werd...
Op de Waddeneilanden zijn relatief veel winkels en horecazaken. Omgerekend naar aantal inwoners staan op de Wadden van alle gemeenten de meeste wink...