Twee jaar na de introductie van deze terugkerende samenwerking aan het einde van het jaar, heeft Poké Perfect opnieuw enkele bowls ontwikkeld i...
McDonald’s en Travis Scott of, iets dichterbij, Poké Perfect en Ron Blaauw: het zijn voorbeelden van succesvolle samenwerkingen die niet...
In Nederland is eigenlijk nooit sprake geweest van een lunchcultuur. Gemiddeld nemen wij een half uurtje pauze voor een boterham met een glas melk. Ee...
Maandag 16 september 2024 is het zover. Dan vindt de vijfde jubileumeditie van de SVH Meestertour plaats voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijden...
Sligro organiseert dit jaar opnieuw het event Slim Ondernemen. Op donderdag 23 mei 2024 komen horecaondernemers uit heel Nederland samen om nieuwe ken...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Onlangs was ik bij de themabijeenkomst ‘De Toekomst van de Horeca’, georganiseerd door de Association Food & Beverage Management (AFBM...
Met trots kondigt Ron Gastrobar een buitengewoon culinair evenement aan, waarbij Amsterdam en Ibiza samenkomen in een memorabele ervaring. Op zondag 2...
Restaurant Ron Gastrobar* in Amsterdam van Ron Blaauw, start als eerste in Nederland met een alcoholvrije (wijn)kaart. Naast rode, witte en rosé...
Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...
Op 22, 23 en 24 september vindt het eerste Low Food Festival plaats. Het eerste festival in zijn soort, waarbij bezoekers van alle niveaus niet alleen...
Vanaf 1 september strijkt het Ron Gastrobarconcept van sterrenchef Ron Blaauw neer in Bloemendaal. Precies tien jaar geleden werd dit concept voor het...
In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...
Een tijdje geleden zijn wij met het team van Fernando’s bij LadyPapa gaan koken, een wat groter restaurant in het nabijgelegen dorp Bergen. Zo e...
Traditioneel beginnen we het jaar met goede voornemens. In 2023 wil maar liefst één op de drie Nederlanders meer of volledig vegan eten*...
Poké Perfect is een bijzondere samenwerking aangegaan met culinair ondernemer Ron Blaauw, bekend van zijn restaurants. Ze creëerden samen...
Brasserie Paardenburg aan de Amstel bestaat 375 jaar. In al die jaren heeft de horecazaak een rijke geschiedenis opgebouwd. Nu zwaait Gijs Numan er de...
Dinsdag 6 september om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestr...
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren in Cothen, alwaar sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wol...
Ron Blaauw omarmt de digitalisering van de horeca en zet een volgende stap d.m.v. een samenwerking met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor profess...
Na ‘veganuary’ is het in de week van 7 tot en met 13 maart wéér tijd om stil te staan bij de vlees- en zuivelconsumptie in d...
De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft een investering opgehaald van 2 miljoen euro. Cheflix is sinds de start in januari 2021 een groot succes....
Na een lange periode van onzekerheid openen horecagelegenheden weer hun deuren. Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om er weer op uit te...
Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Mic...
Chef-kok Ron Blaauw wint het eerste seizoen van Snackmasters. In de finale uitzending moesten Ron en zijn tegenstander chef-kok Dennis Huwaë...
Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de ac...
Het Eindhovense restaurant De Karpendonkse Hoeve komt na bijna vijftig jaar in andere handen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het restaurant is al 42...
The Lemon Tree uit Deventer is de trotse winnaar van Hollands Best Delivery 2021. Chefkok Valentijn Bergers en zijn brigade pakte iedereen in met hun...
Wat doe je als sterrenchef wanneer je de thuisbezorgdboxen persoonlijk wilt maken ten tijde van corona? Ron Blaauw maakt gebruikt van augmented realit...
Of de horeca open kan met Kerst blijft nog steeds de vraag. De persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van gisterenavond heeft nog...
Vrijdag 9 oktober 2020 brengt horeca Nederland een toost uit op de branche en nodigt zij haar gasten uit om mee te doen. Verschillende organisaties, v...
Sinds 1995 staat Pasta e Basta over de hele wereld bekend om het bijzondere concept met zingende bediening en de Italiaanse keuken. In iedere internat...
Het was Deliveroo’s doel om eind 2019 vijftig virtual brands te hebben in Nederland en dat doel is behaald. Chicken Today uit Breda, o...
De eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland ‘Mooie Boules’ zijn gisteravond verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Moo...
Men neme een oude Rotterdamse metaalfabriek en toveren deze om tot waanzinnige indoor jeu de boules food-hal. Dit weekend is het zo ver: dan opent Moo...
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de Nationale Horecadag plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden horecabedrijven door hee...
Swinckels’ gaat opnieuw een samenwerking aan met een sterrenchef. Naast Ron Blaauw, wordt nu ook Jacob Jan Boerma ambassadeur van het biermerk....
De afgelopen twee jaar heeft een team enthousiaste docenten en studenten van Hotelschool The Hague bijna 40.000 kilo voedsel gered en verwerkt tot dui...
Fenicie, dé nieuwe Libanese hotspot in Amsterdam, heeft begin februari haar deuren geopend. Het restaurant bevindt zich op het Leidseplein, in...