Gastvrouw-sommelier Chantal de Raaf en chef Rolph Hensens hebben op 23 oktober 2024 Rolph’s Deli - Le Petit Restaurant in Rotterdam geopend. Hie...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor juni 2024 maar l...
Vrijdag 17 mei opent Soulkitchen officieel de deuren. Gelegen in een historisch pand in het hart van Amsterdam is Soulkitchen meer dan alleen een rest...
UNESCO heeft de Peruaanse ceviche uitgeroepen als Immaterieel Cultureel Erfgoed. Met deze erkenning voor de rijke traditie van dit kenmerkende gerecht...
Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de bekende gids. D...
Een sfeervolle reis door het Amazoneregenwoud, dit biedt Selva, een nieuw restaurant in Amsterdam dat haar deuren opent op de 24e verdieping van het i...
Op 14 september opent een nieuwe hotspot in The Hoxton, Lloyd Amsterdam hotel genaamd Breman Brasserie. Het restaurant is gevestigd in het oude Lloyd-...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona oefenen invloed uit op de sector....
Aan de Linnaeuskade in Amsterdam vieren de ‘Latin vibes’ hoogtij met de komst van Moche. Het recent geopende restaurant wil gasten het bes...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Het was de notering over zijn verrassende smaakcombinaties in de beroemde Gault&Millau gids, die het gevoel van Diego Buik bevestigde en zijn ambi...
Het hoekpand op de Coolsingel, tegenover het stadhuis, werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door horecaondernemer Herman Hell. Geïnspire...
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij zal vanaf vandaag als ‘Chef de Cuisine’ de keukenbrigade o...
In augustus opent aan de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat high end restaurant SECRET GARDEN. Geïnspireerd op multidisciplinaire horecagelegenhede...
Freek Dekker is vanaf 11 november 2021 de nieuwe chef van restaurant Vessel in hotel BOAT&CO. Tevens lanceert de ervaren chef een nieuw menu dat m...
Marineren met zuivel is niet nieuw. Als je kijkt naar de Indiase keuken, is marineren in yoghurt al een eeuwenoud gebruik in curries. Ook in de Turkse...
Midden tussen de industriële pakhuizen en hypermoderne woontorens op de Kop van Zuid opent het zonnige en gezellige terras van de Foodhallen Rott...
Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de bu...
Deze week overleed Joël Robuchon, die in zijn leven meer michelinsterren verzamelde dan Roger Federer Grand Slam titels. Wat moeilijker is, laat...
Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De hotspot...
Op zaterdag 24 maart heeft het visrestaurant De Groene Parel, voorheen de Fish Shack, haar deuren geopend aan de Prins Hendrikstraat/Tasmanstraat in...
Een nieuw seizoen vraagt om een verfrissende menukaart. Amstel Boathouse wist hier wel raad mee. Chef-kok Sainey Faal en zijn team hebben een nieuwe m...
Op vrijdag 6 april 2018 zal Nederlands grootste landbased viskwekerij Kingfish Zeeland B.V. officieel worden geopend door drs. Jo-Annes de Bat, gedepu...
Naast het ‘Moving Circus’ BAUT en fine-dining hotspot C is er vanaf vandaag een derde plek in Amsterdam waar je kunt genieten van de kookk...
Atelier Restaurant & Bar aan de Valschermkade 16A in de Schinkelbuurt in Amsterdam is geopend....
Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen geopend. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is...
De sterrenmaaltijden liggen op straat Streetfood. Dat klinkt als iets hips, maar feitelijk zijn de straatklassiekers van weleer ook gewoon streetfo...
De Colombiaanse chef Juan Manuel Barrientos -bedenker en oprichter van de Colombiaanse restaurantketen El Cielo-...
Fijnproevers, recensenten en food bloggers zijn het er over eens: het beste restaurant van Latijns-Amerika staat in de Peruaanse hoofdstad Lima....
Bar-restaurant âSupermercadoâ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Gasten kunnen na een grootschalige verbouwing hun hart ophalen...
Jamey Bennett Kitchen & Bar opent zijn deuren op Plaats 11. De zaak serveert onder meer wilde Argentijnse gambaâs, rauwe tonijnpizza, burrata, dora...
Philippe Baranes is geen standaard restaurateur met simpele concepten. Zijn manier van denken vertaalt zich in zijn twee aparte, doch hoogstaande, cu...
De wereldwijde editie van het prestigieuze World Travel Awards (WTA) heeft Peru uitgeroepen tot ÂBeste culinaire bestemming in de wereldÂ. Daarbij...
Deze week opende Sergio Herman zijn nieuwe restaurant The Jane in Antwerpen alvast voor een select gezelschap. Een selecte groep genodigden mocht een...
Het Rotterdamse "pop-up visrestaurant à La Plancha":http://www.ala-plancha.nl/nl/ komt terug. Vorig jaar startte het initiatief van Hans Mosselman me...