Tijdens de horecavakbeurs BBB - Folie Culinaire Maastricht werd om de eerste editie van de PALUX Innovation Award by Euro-Toques International gestred...
Woensdag 25 september werd tijdens de horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de ‘Jonge Keukenhe...
Woensdag 25 september werd tijdens de wedstrijd 'Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf' op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 van Gastvrij Rotterdam...
Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...
Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 gestreden om de “Minder Zout, Meer...
Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2024 uitgereikt. De a...
Maandag 23 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de felbegeerde Restaurantp...
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium te geven. Zij kun...
Zondag 6 oktober 14.00 – 16.30 uur Tijdens de exclusieve Folie Culinaire Preview Day zullen de Partners van Euro-Toques je inspireren met produ...
Woensdag 25 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zal vanaf 11.00 uur de finale plaatsvinden van de...
Op 24 september vindt de finale van de 'Minder Zout, Meer Smaak Award 2024' plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Samen met Smaakmakers...
Maandag 23 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware C...
Dit jaar zal Euro-Toques Nederland met een geheel nieuwe invulling van de wedstrijdarena en de wedstrijden komen tijdens Gastvrij Rotterdam 2024. Het...
Maandag 10 juni was Grand Hotel De Draak met restaurant 1397 in Bergen op Zoom gastheer voor het jaarlijkse Euro-Toques Nederland Jaarevent. Ruim 180...
Met de wedstrijd 'Minder Zout, Meer Smaak' wil de Nierstichting samen met restauranteigenaren, chefs en koks in opleiding en smaakpartners de gewoonte...
Dinsdag 30 april gingen drie groene Michelin Sterrenchefs de samenwerking aan bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Samen verzorgden zij een ‘six...
In restaurants wordt volgens Kameraod Brouwers steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat spec...
De duurzaamste hotels, restaurants en MICE-locaties uit de Benelux kunnen zich aanmelden voor de negende editie van de Gaia Green Awards. Deze awards...
Het in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje gevestigde G7 Restaurant in Sittard heeft een gloednieuw interieur. Met een mix van oude kerkelementen...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Maandagmiddag 9 oktober organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 14.00 uur de allereerste 'Bronckhorster Beer & Food Battle' in de Battle Area van...
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Toprestaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 35 jaar. Chef-patron Nico Klaver vierde het jubileum samen met zijn team met een speciale lunch di...
Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2023 uitgereikt. De awards worden toegekend aan de meest duurzame re...
G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur....
In 1986 riep de Franse chef Paul Bocuse alle Europese chefs op zich aan te sluiten bij zijn missie en een halt toe te roepen aan het gebruik...
Recent verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke restaurateur niet ka...
Jaarlijks vindt op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam de uitreiking plaats van de Gaia Green Awards. Deze awards worden uitgereikt aan horecalocatie...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht - 9,10 en 11 oktober 2023 - pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinai...
Frank Streefland, chef-kok en eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken en bistro De Nieuwe Polderkamer, verkoopt sinds vorige week vooruitbetaal...
Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...
Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2022 uitgereikt. De awards worden toegekend aan horecabedrijven die...
Restaurant Morille in het Zeeuwse Koudekerke gaat nog een stapje verder in het koken met lokale ingrediënten en eigen wildpluk. Per september 202...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de 3 finalisten per categorie bekendgemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale va...
Coperto Restobar trapt de zomer succesvol af. Het Zwolse restaurant behaalde voor de derde keer op rij een Bib Gourmand en vierde daarnaast de i...
Horecalocaties die uitblinken met hun duurzame concepten maken jaarlijks kans op het winnen van de Gaia Green Awards. Dit jaar vindt alweer de zevende...