Ondernemen in Groningen… Hasret, een geliefde keuze in de stad, bestaat uit twee populaire kebabzaken die goed bekend zijn bij de lokale bevolk...
Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 28 oktober 2024 het tweede Pizza Inspiratie Event...
Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de bekende gids. D...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de bierprijzen in de horeca het afgelopen jaar flink zijn gestegen. Deze hogere prijzen hebben vooralsnog echte...
Le Garage, het bekende Amsterdamse restaurant van de inmiddels overleden Joop Braakhekke, is failliet verklaard. Dit meldt Quote na een bericht van de...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebbe...
Vlees eten verandert. Voor de zelfslachtende en ambachtelijke Slagerij ter Weele in Oene betekent dat alleen maar meer klandizie. Klanten eten misschi...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Nog nooit zijn de bedrijfseconomische gevolgen van een crisis zo hevig geweest als nu. De maatregelen omtrent de COVID-19 crisis zorgen voor onzekerhe...
“Financieel is het een waardeloos jaar, maar op ondernemersvlak was het bijzonder mooi.” Een jaar geleden hoorde horecaondernemer Frits Gr...
Het is niemand ontgaan; de horeca gaat er inmiddels vanuit dat er geen massale openstelling komt deze Kerst. Ook op het Van der Valk concern heeft cor...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Groente en fruit moeten hun smaak terugkrijgen. Dat is een van de principes die volgens dr. Peter Klosse, lector Gastronomie en 'smaakprofessor...
Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant...
“Het is nog niet voorbij, voor mij is het geen dag voorbij”, vertelt Ton Heerts, voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderl...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen,...
Tijdens Wine Professional 2020 op 13 januari riep register vinoloog Barbara Verbeek (Wijntheater & Champagnebar) vinoloog Anja Vondenhoff uit als...
Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het...
Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoo...
Zwolle is wederom de goedkoopste terrasstad in Nederland en Amsterdam de duurste, mede doordat hier de grootste prijsstijging was. De verhoging van 7,...
Eén van de meest invloedrijke chefs van de Verenigde Staten, Aaron Adams, gaat zijn unieke visie op de regionale keuken delen. Adams is keynote...
De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met...
Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel&r...
Vorige maand werd bekend dat Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel onder de naam Valk Vers een proef is gestart met het bezorgen van gekoelde vers...
Met de opening van de 250e vestiging in Steenwijk bereikt Domino’s vandaag een belangrijke mijlpaal. De pizzaketen mag zich namelijk het gr...
Nog 144 dagen. Dan begint de 64ste editie van de zuidelijkste horecavakbeurs van Nederland. Van 8 tot en met 10 oktober wordt in Maastricht...
Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag...
Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, is winnaar van de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs 2018. De hotelier, restaurate...
De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sind...
Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige l...
Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt. De horecaketen opende afgelopen jaar m...
Wat is het meest favoriete gerecht op Thuisbezorgd.nl? Klanten kunnen uit duizenden gerechten kiezen, van boerenkool tot Japanse champignonburgers. Ma...
Ook dit jaar zal het Glazen Restaurant weer in de ‘tijdelijke hoofdstad van Nederland’ neerstrijken. In het Oranjepark in Apeldoorn zullen...
Na een uitgebreide proeverij zijn maandagavond in restaurant The French Connection in Amsterdam de beste vijf Pays d’Oc IGP wijnen van Nede...
Het in Elspeet gelegen Hotel & Congrescentrum Mennorode heeft in 2016 een ontwikkelingstraject ingezet om te groeien naar het 4-sterren segment. H...