Je hebt gezocht op: keuken

Restaurant Noble wordt Noble Gastro House
"Goed eten, betaalbare wijnen en een relaxte sfeer", dat belooft Edwin Kats vanaf vandaag met Noble Gastro House, de nieuwe naam van Restaurant Noble...

Chef-kok René Brienen verruilt de Maas voor Van der Valk-keuken aan Caribische Zee
Chef-kok René Brienen van Brienen aan de Maas vertrekt naar Bonaire om als creatief culinair directeur aan de slag te gaan bij het Van der Valk...
Harmen School wint landelijke finale CuliQuiz Battle 2025
Harmen School van ROC Landstede Zwolle heeft de landelijke finale van de CuliQuiz Battle 2025 gewonnen. De finale vond maandagmiddag plaats in de H20...
Salsa Shop opent flagshipstore in Amsterdam
Salsa Shop heeft op 28 maart haar grootste en meest ambitieuze vestiging tot nu toe geopend in de Reguliersbreestraat in Amsterdam. De flagshipstore v...

Aziatische horeca stapt naar de rechter
Een coalitie van belangenorganisaties uit de Aziatische horecasector, samen met diverse horecaondernemers, spant een rechtszaak aan tegen het Minister...
Pasquale Carfora kookt met pop-up restaurant van Aroma in Amsterdam
Restaurant Aroma Italian Fine Dining kondigt aan dat chef-kok Pasquale Carfora (van Aroma in Vaassen) zijn culinaire talenten vanaf april ook in de Am...
Luc Kusters verhuist met Bolenius* naar Rembrandtpark
Bolenius* opent vanaf 17 april de deuren van de nieuwe locatie aan de Nachtwachtlaan 20B in Amsterdam. Het restaurant op de Zuidas blijft voorlopig no...

Crisisbestendig fine dining: wat de sector kan leren van Restaurant 212**
De fine dining sector stelt hoge eisen aan personeel. Achter de schermen worden restaurants geconfronteerd met voortdurende operationele en financi&eu...

Nieuwe culinaire hotspot in Nieuw Kralingen: Grand Locale
De magie van het oude Milaan bruist tot leven in Grand Locale, het nieuwe restaurant in Rotterdam. De culinaire hotspot, opgezet door de ondernemers a...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren
Na elf jaar sluit het legendarische restaurant The Jane in Antwerpen definitief zijn deuren. Het restaurant, dat in 2014 werd opgericht door sterrench...

Emmanuelle brengt Franse flair naar het hart van Hilversum
Op vrijdag 21 maart opent Emmanuelle haar deuren in Hilversum op de plek waar voorheen café Burger zat. Emmanuelle biedt een nieuwe culinaire h...

Giuseppe Mazziotta: Maak van het ene probleem geen ander probleem
Binnen een restaurant is het natuurlijk altijd belangrijk om logisch na te denken. Sommige problemen kun je heel simpel oplossen door ‘oppervlak...

Nederlandse chef Richard Ekkebus ontvangt derde Michelinster
Richard Ekkebus heeft donderdagavond tijdens de presentatie van de Michelingids voor Hong Kong en Macau met zijn restaurant Amber een derde Michelinst...
Iers rundvlees in de schijnwerpers bij ’t Nonnetje**
Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk vormde op 12 maart het bijzondere decor voor een culinaire viering van St Patrick’s Day, w...

Café Restaurant Sandberg opent deuren bij Stedelijk Museum Amsterdam
Een stadskantine met eerlijk eten en goed gezelschap, een plek die als vanzelfsprekend voelt. Café Restaurant Sandberg brengt herkenbare g...

Met Bistro Mairie komt Franse flair naar IJsselstein
Bistro Mairie opent vandaag, 7 maart, officieel haar deuren onder het oude stadhuis van IJsselstein. Eigenaar Wouter Vermaat omarmt met Mairie de Fran...

Bocuse d’Or Nederland zoekt jong keukentalent voor de Commis Challenge 2025
Jonge culinaire talenten krijgen een unieke kans om Nederland te vertegenwoordigen op het wereldtoneel van de gastronomie. De inschrijvingen voor de B...

Chef’s Table restaurant Hidden Gem toert door havengebied Rotterdam
Pop-up restaurant Hidden Gem maakt een doorstart in het Rotterdamse M4H havengebied. In het industriële Keilepand start masterkok Kelvin Lin met...
Tien jaar ‘Een Mooie Dag’: “Ik vergeet nooit de spanning van de eerste keer salarissen overmaken”
Ondernemen in Duiven… Het openen van een eigen onderneming was een droom die Edwin Tunnissen (55) en Patricia Dhondt (52) samen deelden. De keu...

Lieke Nicole-Creemers van Restaurant Le Nord opent in april 2025 Restaurant NORRA in Bilthoven
Op 2 april 2025 opent Lieke Nicole-Creemers Restaurant NORRA in het centrum van Bilthoven. Het fine-dining-restaurant gelegen aan het Emmaplein 10 wor...

Savarin presenteert nieuwe culinaire brigade, onder leiding van chef Richard de Vries
Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk heeft maandag 24 februari zijn nieuwe keukenbrigade voorgesteld. Tijdens een speciale lunch werden c...
Restaurant Smink opent binnenkort op nieuwe locatie
Na maanden van intensieve verbouwing en voorbereidingen zijn Jan en Anne Smink trots om aan te kondigen dat Restaurant Smink binnenkort haar...

Sterrenrestaurant Aan de Zweth overgenomen door Justin Koopman en Indy Chiron Akkermans
Na ruim tien jaar zal Joris Peters per 1 maart 2025 de exploitatie van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden overdragen aan chef Justin Koopman en ga...

Restaurant LOCALS introduceert exclusieve Chef’s Table ervaringen
Restaurant LOCALS, gevestigd in Hotel Haarhuis, introduceert binnenkort een exclusieve Chef’s Table ervaring voor culinaire fijnproevers. Tijden...

Jonge ondernemers die ervoor gaan: Yolande Vesters bezocht restaurant De Koningin
Steenoven De Olifant is een rijksmonument met een rijke historie. De oven waarin eens de befaamde IJsselstenen werden gebakken, is nu een voorhof wat...

HorecaEvenTT: Grand Prix en Roelof van der Laan Trofee van uitzonderlijk hoog niveau
De tweede dag van HorecaEvenTT in Leeuwarden stond volledig in het teken van culinaire excellentie en gastvrijheid. De prestigieuze Grand Prix&nb...

Een dag vol culinaire klasse op HorecaEvenTT in Leeuwarden
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop – en wat een succes was het! De beursvloer bruiste van activiteit...

Gijs Kemmeren, Peter Bogema en Luca Carli benoemd tot New Chefs on the Block
Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block riepen Food Reporter en Gault&Millau drie veelbelovende chefs uit tot de cul...

Restaurant Lemongrass ondergaat metamorfose voor de toekomst
Na bijna 30 jaar is het tijd voor vernieuwing. Restaurant Lemongrass, al sinds 1996 een begrip aan de Scheveningse Haven, ondergaat in maart een metam...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Gault&Millau 2025: Deze restaurants hebben hun punten verhoogd
Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Gault&Millau awards is de gids van 2025 gelanceerd. Maar liefst 865 toonaangevende Nederlandse restaurants...

Dit zijn de 18 winnaars van de Gault&Millau Awards 2025
Vandaag, maandag 10 februari, vond in TivoliVredenburg te Utrecht de gidslancering van Gault&Millau 2025 plaats. Daarnaast werden er 18 awards uit...

Documentaireserie De Librije: Wat elke aflevering te bieden heeft
In de zesdelige documentaireserie De Opvolging van Omroep MAX worden de eigenaren van restaurant De Librije gevolgd. Het restaurant, opgebouwd door Jo...

Ontdek de nieuwste noviteiten van HorecaEvenTT 2025!
Van 10 tot en met 12 februari 2025 vindt de 17e editie van HorecaEvenTT plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden...

Investeren in... pannen
Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

Het is weer zover! Michelin voegt 8 nieuwe restaurants toe aan gids
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben drie restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijge...

Les Patrons Cuisiniers verwelkomt drie nieuwe jonge talenten
Les Patrons Cuisiniers verwelkomt drie nieuwe leden in haar prestigieuze culinaire familie. Tijdens een feestelijke ceremonie bij restaurant Zenith in...
Horeca in 2025: Wat je nu moet weten om je zaak future-proof te maken!
Horecava 2025 zit erop. De beurs heeft opnieuw laten zien waar de horeca naartoe gaat en welke ontwikkelingen echt niet meer te negeren zijn. Van tech...