Horecaondernemers in Noord-Holland krijgen meerdere nieuwe praktische mogelijkheden aangereikt om de veiligheid en gastvrijheid in hun horecabedrijven...
Woensdag 6 november 2024 maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025 bekend. Er werden...
Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover: De Beren opent 1 november haar tweede vestiging in Valkenburg. Dit nieuwe restaurant, gevestigd...
Het aantal restaurants in Nederland is sinds 2007 met 58 procent toegenomen en het aantal bedrijven in de eventcatering is ruim verzesvoudigd. Het aan...
Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Met trots kondigt Restaurant Latour aan dat het ook dit jaar zijn felbegeerde Michelinster heeft weten te behouden. Voor de 20e keer op rij prijkt de...
Per 1 oktober aanstaande treedt Willlem-Jan Strijbosch aan als CEO van de Satelliet Group. Het stimuleren van (inter)nationale groei en het integreren...
Woensdag 25 september werd tijdens de wedstrijd 'Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf' op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 van Gastvrij Rotterdam...
Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...
Pannenkoekenrestaurants genieten van aanhoudend succes, mede dankzij hun efficiënte bedrijfsvoering, aantrekkelijke prijsstelling en mooie locati...
Twee chefs van Nederlandse restaurants strijden dit jaar om de titel beste jonge chef in de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/2025. Noa...
Op 24 september vindt de finale van de 'Minder Zout, Meer Smaak Award 2024' plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Samen met Smaakmakers...
Met trots kondigt restaurant Ovum in Grave de komst aan van de nieuwe chef-kok, Quintus te Duits. De 26-jarige chef heeft in juli de scepter van Sebas...
Donderdag 25 juli werden in Zeeland de jaarlijkse prijs voor het Beste Paviljoen van Nederland uitgereikt. Woest 17 ontving de hoofdprijs voor het Bes...
Ingrid en Henrie van der Heijden hebben op 15 juli 2024 Restobar Vista in Rotterdam geopend. Het is het tweede restaurant van het paar, dat ook eigena...
De zomervakantie is begonnen, en als horecaondernemer is het belangrijk om te weten hoe jouw prijzen zich verhouden tot die van concurrenten in andere...
Bayonne Restobar, het populaire restaurant gelegen op het Anna Paulownaplein in Den Haag, krijgt een frisse wind. De nieuwe eigenaren Sven Pullens (29...
Tijdens het slotdiner van de editie 2024 van Tour Culinair, het sportieve netwerkplatform voor beslissers in de gastvrijheidsbranche, werd de prestigi...
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
Het Amerikaanse restaurantplatform Opionated About Dining (OAD) heeft zijn jaarlijkse lijst met de 555 beste restaurants van Europa openbaar gemaakt....
Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, d...
Het nieuwe premium restaurant en cocktailbar van exploitant Magnicity gaan een unieke ervaring bieden in Rotterdam. Celest, geïnspireerd op het v...
Op dinsdag 28 mei was Restaurant Sillyfox in Veghel het bruisende culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs &lsq...
Op 26 mei was het zo ver: de finale van het NK Blindproeven, het Concours Le Vin en Direct 2024 bij Landgoed Dijnselburg in Zeist. Voor de zesde keer...
Restaurant De Beren, bekend om haar iconische spareribs en gastvrije ambiance, brengt vanaf donderdag haar kenmerkende smaken naar Nederweert. Wat dez...
Samen met compagnon Christiaan Steijn heeft chef Kees Meinderts op 2 mei 2024 kasrestaurant Mearkas geopend. Het enige kasrestaurant van Friesland lig...
Restaurant Noor in Groningen is verkozen tot zevende beste nieuwe toprestaurant van Europa door het invloedrijke Opinionated About Dining (OAD). Het i...
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...
De Belg Robbe Dupon uit Brugge, België, is 9 mei wereldkampioen geworden in de Tio Pepe Challenge. Deelnemers van deze wedstrijd streden in de ba...
Badhotel Rockanje vindt het belangrijk om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, en jij kunt daar als Restaurantmanager een cruciale rol i...
Gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden van sterrenrestaurant Vista in Willemstad hebben per 7 mei 2024 restaurant HMB in Rotterdam...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Maandag zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Ferran Adrià, de vader van de moderne westerse gastronomie en een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli18...
Het Nederlandse Bocuse d’Or-team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) heeft tijdens de Europese finale in...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
De Europese finale van de Bocuse d’Or vindt vandaag, 19 maart, en morgen, 20 maart, plaats in het Noorse Trondheim. Nederland wordt vertegenwoor...
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...