"Slechts vijf maanden sinds het openen van de deuren in de bruisende stad Kuala Lumpur, heeft Restaurant Molina al een Michelinster verdiend!" Dit laa...
We zijn allemaal bewust dat we onze planeet moeten beschermen, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar ecologische alternatieven zoals elektrische a...
Het Utrechtse restaurant WOK! Asian Street Food lanceerde vijf jaar geleden, in maart 2019, de eerste publieke sharefundingcampagne op Eyevestor. Dit...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Hangry Hats brengt een nieuwe manier van nutrious fastfood; Een snelle maaltijd, zonder schuldgevoel. Het innovatieve foodconcept geeft vanaf 10 oktob...
Sligro organiseert op dinsdag 15 oktober de vijfde editie van Wine Experience, het toonaangevende wijnevenement van Sligro voor horecaprofessionals. H...
Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...
In dit artikel wordt de wereld van brood in alfabetische volgorde toegelicht. Van simpel afbakbrood tot de termen lamineren en poolish, je leest...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Na een verbouwing en herpositionering is Madam Restaurant & Skybar in Amsterdam op zaterdag 20 april weer klaar om gasten te verwelkomen met een c...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Thuisbezorgd.nl reikt naar jaarlijkse gewoonte de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Een recordaantal van 105.000 Nederlandse e...
In het centrum van Haarlem aan de Kruisweg verrijst binnenkort een kleurrijke culinaire hangout. Initiatiefneemster Scheherozade Pocorni is momenteel...
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
Madame Saigon, hét authentiek Vietnamese restaurant in het hart van Rotterdam, opent 1 maart de deuren. Het restaurant kijk er enorm naar uit o...
Op 5 februari worden in TivoliVredenburg in Utrecht de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2023. De top van de Nederlandse...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de bekende gids. D...
Ondernemen in Middelburg. Daniel Wenzel waarschuwt aan het begin van het gesprek: “Ik doe de bezorging, dus het kan zijn dat ik er zo even tien...
Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland hebben meer nog dan hun Nederlandse collega’s last van het personeelstekort. Het inspireert he...
Was het wokakkoord in 2013 nog één van de grootste successen van de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), in 2022 hee...
Restaurantketen Wagamama krijg een nieuwe eigenaar. De fast-casualketen voor Aziatische gerechten was in handen van The Restaurant Group, dat het nu v...
ARCA Amsterdam kondigt aan dat op dinsdag 30 mei de Braziliaans-Portugese chef-kok Kiko Martins naar Amsterdam komt voor de vierde editie van ARCA Beh...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Nederlandse eetliefhebbers hebben restaurant Burgers & Frites uit Rotterdam (Zie foto bovenin) verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland....
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
Horecava, dé vakbeurs voor de horecabranche in Nederland, vindt van 9 t/m 12 januari 2023 weer plaats in Amsterdam RAI. Eén van de belan...
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
Op 9 februari zullen chef-kok Henrique Sá Pessoa en Executive Chef Schilo van Coevorden van Taiko Amsterdam, naast elkaar staan achte...
Na een succesvolle eerste locatie in Den Haag, doet restaurant Yuzu nu ook haar intrede in hartje Amsterdam. Dit najaar vestigt Yuzu Dining Bar zich i...
Jeroen Sportel van Vive la Vie in Groningen is maandag 14 november tijdens het Eindejaarsdiner bij Hoog Holten door restaurantvereniging JRE-Nederland...
Koninklijke Burgers’ Zoo presenteert woensdag 19 oktober 2022 het volledig vernieuwde Bush Restaurant. Met veel oog voor detail en sfeer heeft h...
De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend. Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam st...
Haarlems restaurant Mama Gaia heeft afgelopen zaterdag de Vegan Award 2022 gewonnen in de categorie ‘beste vegan restaurant in Nederland’....
Restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg heeft een nieuw interieur. Het toprestaurant van de familie Van de Bunt kreeg een eigentijdse inri...