Het Nederlands Culinair Team, vertegenwoordigd door Tom Lamers en Tim Hoppe, heeft afgelopen week zilver en de Sustainability Award gewonnen tijdens d...
Maandag 7 oktober opende horecavakbeurs BBB Maastricht voor de 69ste keer haar deuren. Een dag eerder werden fine dining liefhebbers al getrakteerd op...
Acht topchefs met Friese roots hebben op 1 oktober 2024 tijdens het ‘Frysk Benefiet Diner’ in restaurant Mearkas gekookt voor de stichting...
Op dinsdag 24 september streden vier teams uit Nederland en België tijdens Gastvrij Rotterdam om de winst van de prestigieuze Green Chefs Hat. De...
Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...
Woensdag 25 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zal vanaf 11.00 uur de finale plaatsvinden van de...
Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier c...
Chiel de Boer (22) heeft de editie 2024 van de Jeunes Chefs Competitie gewonnen. Deze kookwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de nationale af...
Met de wedstrijd 'Minder Zout, Meer Smaak' wil de Nierstichting samen met restauranteigenaren, chefs en koks in opleiding en smaakpartners de gewoonte...
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...
Groenten en fruit zo smaakvol én lokaal mogelijk aanbieden is al jarenlang één van de speerpunten bij Rungis uit Barendrecht. Ond...
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...
Afgelopen week was het na vier jaar eindelijk weer zover. De Culinary Olympics 2024, ook wel bekend als IKA, vonden plaats in Stuttgart tijdens de hor...
Op de tweede dag van HorecaEvenTT in Leeuwarden vond met de Grand Prix een intensieve kookwedstrijd plaats. De uitdaging was om binnen enkele uren een...
Niemand minder dan tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu heeft de rol van coach op zich genomen voor het Nederlandse team dat op 19...
Op 11 januari vond de eerste editie van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, het Open NK koken plaats. Deze nieuwe wedstrijd geeft iederee...
De Italiaanse chef Stella Centola heeft met overmacht de tweede editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Ze maakte grote indruk op d...
Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Donderdag 12 oktober 2023 maakte de organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officie...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Maandag 9 oktober om 11 uur opende MECC Maastricht de deuren van weer een nieuwe editie van BBB Maastricht, de jaarlijkse horecavakbeurs die Nederland...
Op dinsdag 19 september 2023, tijdens Gastvrij Rotterdam vond de prestigieuze wedstrijd Het Glazen Kalf plaats. Een kookwedstrijd die jaarlijks door V...
Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault&Millau, plaats in het Miele Experience C...
Tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard, samen met zijn commis Stijn de Jong, van restaurant ’t Amsterdammertje in...
Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek* / 5 radijzen uit Harderwijk is de eerste winnaar geworden van de nieuwe 100 procent plantaardige kookwedstrij...
Zes chefs hebben zich maandagavond weten te plaatsen voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zag Bo...
Maandag 19 juni staat de Cookoff voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or op het programma. Dertien chefs strijden tijdens dit ev...
Vanaf vandaag, 6 juni 2023, is het weer mogelijk om in te schrijven voor het NK Koken ook wel de HANOS Gouden Koksmuts. De wedstrijd kent een voorrond...
Bas Jonker (24), creative souschef van restaurant Carelshaven in Delden, vertegenwoordigt Nederland tijdens de finale van de internationale kookwedstr...
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam viert van 18 tot en met 20 september 2023 haar tiende editie in Rotterdam Ahoy. Ter gelegenheid hiervan is een ni...
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or Nederland is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie va...
Chef Jan Smink behaalde afgelopen dinsdag de eerste plek tijdens de 55e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger&rsquo...
Vandaag werden tijdens de opening van de Horecava de eerste exemplaren van het kinderboek Saffraan & Sjalot uitgereikt aan Dirk Beljaarts, algemee...
Restaurant Elea verhuist van Rijswijk naar het Noordeinde in Den Haag. Het toprestaurant van gastvrouw Bibi Kuyp en chef Takis Panagakis sluit eind de...
Chaîne des Rôtisseurs heeft dinsdag 26 juli de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Brid...
Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomi...
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluw...
Chef Jan Smink behaalt de derde plek tijdens de 54e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger’ Prix Culinaire. De eige...
Op zondag 4 en maandag 5 september 2022 vindt de vijfde editie plaats van Chefs (R)Evolution. Na twee jaar afwezigheid vanwege covid, komt het dit jaa...