Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...
Vanaf donderdag 8 februari slaan The Butcher en het befaamde Frites Atelier de handen ineen voor een samenwerking die liefhebbers van haute fast food...
Sergio Herman (53) kondigt aan dat hij ‘minder bullshit’ in zijn leven wil en zich wil richten op een nieuw restaurant in Antwerpen. Hij h...
De Zenchef|Formitable group neemt het Nederlands-Belgisch online reserveringsplatform Resengo over. Deze aankondiging volgt nadat het Amsterdamse groe...
De wereld van de gastronomie is bijeengekomen in Valencia (Spanje) ter ere van de 21e The World's 50 Best Restaurants 2023 awards, waarin Central, uit...
Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...
Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de...
Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...
Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen Mauro Colagreco van restaurant Mirazur***, kookt dit najaar samen met chef Joris Bijdendijk van RIJKS,...
De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaat...
Veel horecaondernemers hebben een intolerantie-allergie; een allergie tegen mensen met een intolerantie. De vraag: “Moeten wij nog rekening houd...
Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rij...
Op 2, 3 en 4 november organiseren chefs van restaurant RIJKS® van het Rijksmuseum in Amsterdam en restaurant Nerua van het Guggenheim Museum in Bi...
Chef Mitsuharu 'Micha' Tsumura kookt samen met executive chef Joris Bijdendijk op 9 en 10 april in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmus...
Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers restaurant Gustu...
Op 28 mei is topchef Dan Hunter te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Iva...
Op 31 maart opent het nieuwe restaurant van Sergio Herman. De zaak heet AIRrepublic en reserveren is al mogelijk. Sergio vertelt tegen HLN dat er nu a...
Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS. Zoals de naam a...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...
RIJKS®...
Restaurant The Jane in Antwerpen van de Nederlandse topkok Sergio Herman blijft steken op twee Michelinsterren. Dat bleek vandaag in Gent bij de prese...
Het Italiaanse restaurant Osteria Francescana van chef Massimo Bottura is gisteravond uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2016. De Lib...
Volgende week verschijnt de top 50 van beste restaurants ter wereld, maar de plaatsen 51 tot en met 100 zijn al bekendgemaakt. De hoogste binnenkome...
Wat is het beste restaurant van Nederland volgens de kenners? De beste nieuwkomer? Het meest romantische restaurant? De vijfhonderd beste chefs van...
Slechts enkele dagen nadat hij zijn tweede ster binnenhaalde met restaurant The Jane in Antwerpen, maakt hij zijn plannen voor de volgende jaren beke...
Sergio Herman heeft met zijn restaurant The Jane in Antwerpen een tweede Michelinster binnengesleept. The Jane is sinds 2014 geopend en de tweede ster...
Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collegaÂs een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat staat vanaf vandaag op de...
FoodFest, het foodevent van topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker is gisteren voor de eerste keer gehouden. Honderden foodies bezochten Cadzand-Bad...
Het Antwerpse restaurant "The Jane":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=the+jane&x=zoeken is door de Amerikaanse nieuwszender CNN op de lijst van de 17...
Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand te genieten van al het goed...
Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot 'Beer & Gastronomy Ambassadeur' van 2015. Her...
Sergio Herman heeft aangekondigd een nieuw laagdrempelig restaurant te gaan openen in de haven van Cadzand. Daar wil Herman het echter niet bij laten,...
The Jane, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, heeft een hospitality award gewonnen voor beste restaurantconcept. De andere genomine...
The Jane, het Antwerpse restaurant van sterrenchef Sergio Herman, is ten prooi gevallen aan vandalen. Het terras van het etablissement werd behoorlijk...