Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
Vanaf 15 november verplaatst restaurant Nastrium uit Helmond zich naar een unieke locatie in het centrum van Eindhoven: de iconische Kazerne. Chef D...
Knapperige Korean fried chicken, de lekkerste smashburgers, Nashville-stijl hot chicken of heerlijke plantaardige ‘guilty pleasures’: het...
Nacho’s zijn niet meer weg te denken van de menukaarten van Nederlandse horecazaken, want gasten zijn dol op het smaakvolle deelgerecht. Om te o...
Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Michelin geeft het startschot van een spannende periode voor gastronomisch Nederland met de bekendmaking van de nieuwe Bib Gourmand restaurants. Een w...
In de Week tegen Eenzaamheid, die 26 september van start gaat, nodigen Oma’s Soep en restaurants alle ouderen uit om op dinsdag 1 oktober gratis...
Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Op 24 september vindt de finale van de 'Minder Zout, Meer Smaak Award 2024' plaats tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Samen met Smaakmakers...
Ingrid en Henrie van der Heijden hebben op 15 juli 2024 Restobar Vista in Rotterdam geopend. Het is het tweede restaurant van het paar, dat ook eigena...
Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
Sterrenrestaurant Vigor*, van chef Lars Albers en sommelier Randy Bouwer, is per direct gesloten. Het duo wil via deze weg een faillissement voorkomen...
Na het veroveren van België, maakt de populaire pokébowls-keten Hawaiian nu ook zijn opwachting in Nederland door te openen in Amsterdam....
Op maandag 24 juni streden de drie geselecteerde teams Restaurant Puur Sanh, Restaurant Basiliek en Restaurant Zoldering op het podium van de Nederlan...
Het Amerikaanse restaurantplatform Opionated About Dining (OAD) heeft zijn jaarlijkse lijst met de 555 beste restaurants van Europa openbaar gemaakt....
De Horeca Academie opent in september haar deuren voor Engelstalige koksstudenten op de SVO locatie in Eindhoven centrum. De praktijkgerichte mbo scho...
The Harbour Club in Eindhoven heeft na een kleine twee jaar de deuren gesloten. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het restaurantconcept de ste...
Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Tijdens het prestigieuze Nederlandse kampioenschap koken en serveren voor vmbo-studenten hebben de scholen van De Rooi Pannen uit Tilburg en Eindhoven...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
In de voormalige Philipsfabriek ‘De Witte Dame’ aan de Emmasingel 4, is Tres Tapasbar Eindhoven sinds 28 maart geopend. Gasten kunnen hier...
Het Zadkine Horeca College blikt met trots terug op het succes van de tweedaagse internationale wedstrijd 'Show me the Concept', die plaatsvond op maa...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Restaurant Eden in Valkenswaard, dat eerder deze week veel aandacht kreeg vanwege de introductie van kraai op het menu, neemt per 1 januari restaurant...
The Harbour Club kiest voor 'More joy, less damage'. In een tijd waarin marges onder druk staan door stijgende inkoopprijzen, personeelskosten en vera...
Ondernemers Malou Hagenaars en Wouter van Laarhoven breiden hun restaurant en bodega Alma in Oisterwijk uit met een bistro in Breda. De nieuwe loot aa...
Gastvrijheidsexperts Jeannine Sok en Sven Heijkoop hebben tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam het allereerste gastvrijheidskeurmerk voor de h...
The Harbour Club, een Nederlands restaurantconcept, heeft een compleet nieuw managementteam aangesteld. De vernieuwing is een strategische zet om de b...
Ondernemen in Eindhoven. Philips heeft in de afgelopen decennia zijn aanwezigheid in Eindhoven flink teruggeschroefd, maar wie met de trein vanuit het...
Happy Italy is vanaf woensdag 5 juli ook in Nieuwegein te vinden. De ketens van Italiaanse restaurants opent dan zijn nieuwste vestiging in het langs...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Michelin Gids Nederland. De restaurants krijgen meteen...
Op woensdag 19 april 2023 vindt voor de negende keer de Dutch Beer Challenge plaats. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’, de wedstri...