"Slechts vijf maanden sinds het openen van de deuren in de bruisende stad Kuala Lumpur, heeft Restaurant Molina al een Michelinster verdiend!" Dit laa...
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben drie restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen met...
Gastvrouw-sommelier Chantal de Raaf en chef Rolph Hensens hebben op 23 oktober 2024 Rolph’s Deli - Le Petit Restaurant in Rotterdam geopend. Hie...
Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Michelin geeft het startschot van een spannende periode voor gastronomisch Nederland met de bekendmaking van de nieuwe Bib Gourmand restaurants. Een w...
Dinsdag 24 september werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Kookpodium in Hal 4 gestreden om de “Minder Zout, Meer...
Maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Jet Loos van restaurant Flore** in Amsterdam, samen met haar commis Rowin IJsse...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland 24 restaurants o...
Hangry Hats brengt een nieuwe manier van nutrious fastfood; Een snelle maaltijd, zonder schuldgevoel. Het innovatieve foodconcept geeft vanaf 10 oktob...
Ondernemen in… In het midden van het Groene Hart staat de scheve toren van de Sint-Janskerk als kenmerkend symbool van Linschoten. De verzakte...
Amsterdam is een culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw. Deze dinershow combineert culinaire hoogstandjes...
Sterrenchef Edwin Vinke zet een stap terug en draagt het restaurant De Kromme Watergang over aan zijn zoon, Tom Vinke. Tom, die al ruim acht jaar in d...
Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de ee...
Sergio Hermans restaurant Blueness in Antwerpen heeft de deuren gesloten, zo meldt PZC. Het etablissement, dat een Franse keuken met Japans accent voe...
Maandag 23 september 2024, in hal 4 naast de Netwerklounge, vindt vanaf 11.00 uur de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs by Cookware C...
Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier c...
Bayonne Restobar, het populaire restaurant gelegen op het Anna Paulownaplein in Den Haag, krijgt een frisse wind. De nieuwe eigenaren Sven Pullens (29...
De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor juni 2024 maar l...
ROUX is een veelbelovende toevoeging aan de culinaire scene van de Jordaan in Amsterdam, opgezet door drie gepassioneerde vrienden: Evy Marteijn, Roos...
Amsterdam staat in de top tien van steden met de meeste Michelinrestaurants afgezet tegen het aantal inwoners, zo blijkt uit onderzoek van Chef’...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Dinsdagavond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de twaalfde keer twee bijzondere restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in F...
Petit Caron is verhuisd. Het geliefde restaurant van de familie Caron, begonnen op het Gerard Douplein, heeft een nieuw thuis gevonden op de Frans Hal...
Op 26 mei was het zo ver: de finale van het NK Blindproeven, het Concours Le Vin en Direct 2024 bij Landgoed Dijnselburg in Zeist. Voor de zesde keer...
Bjorn Stukje (37) transformeerde een jaar geleden café De Egelantier in Den Dolder naar Bistro Hero. De zaak onderging een restyling waarbij de...
Groenten en fruit zo smaakvol én lokaal mogelijk aanbieden is al jarenlang één van de speerpunten bij Rungis uit Barendrecht. Ond...
Le Jules Verne mag zijn tweede Michelinster in ontvangst nemen. Dit restaurant is gevestigd op de tweede verdieping van de Eiffeltoren en staat sinds...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...
Café Cress is een nieuwe culinaire aanwinst in Amsterdam-Noord. Achter dit horecaconcept gaan Jeffrey Klepper, Niamh Groentjes en Cyril Martine...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Op maandag 5 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2024 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 18 awards, werd uiter...
Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
Het Rotterdamse toprestaurant Fitzgerald heeft een nieuwe eigenaar. Met meer toegankelijkheid, verlaagde prijzen, een heropende bar en met een keuken...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Ondernemen in Middelburg. Daniel Wenzel waarschuwt aan het begin van het gesprek: “Ik doe de bezorging, dus het kan zijn dat ik er zo even tien...
Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor ‘Best Ita...